שלום לכל הפורום!

אקזיטית

New member
שלום לכל הפורום!

היי.. אני מעיין.. ואחרי הבה לבטים החלטתי בכל זאת לכתוב פה הודעה. אז אני מאוהבי שירי מימון, אבל בכל זאת אוהבת את מירי וחושבת שהיא זמרת מדהימה ויש לה שירים מדהימים אחד אחד! הסיבה להודעה הזא, זה היריבות הקלה אומנם, בין המעריצים של שירי ומירי. זה התחיל מהרגע שהכריזו על המעומדים לאנשי השנה, וכשהבנו שזה או שירי או מירי אז התחילה לכלוכים וריבים וכל זה (ואני מדברת גם על פורום שירי מימון בתפוז, ולא רק פה.). לי אישית, בתור אחת שמעריכה את 2 הזמרות האלה זה מעצבן אותי.. ואם אתם חושבים שבגלל שעניין אנשי השנה נגמר, אז גם היריבות הזאת נגמרה, אתם טועים.. כי שירי ומירי עדיין"נלחמות" על המקום הראשון בכל במצעדים- ראינו איך בגלגל"צ הם עושות שבוע- שבוע (שזה די מבדר האמת חחח), ועכשיו שירי הוציאה דיסק אז תיהיה תחרות במכירות, ובמצעדים השנתיים , בכולם, זמרת השנה תיהיה או מירי או שירי כנראה, וגם שיר השנה כנראה יהיה של אחת מהשתיים או של עידן רייכל. מדברים שאני קראתי ושמעתי, מירי ושירי דווקא מאוד אוהבות אחת את השניה (בתור זמרות) ומפרגנות אחת לשניה. אני זוכרת לפני האירוויזיון, קראתי ראיון עם מירי והיא מאוד החמיאה ל"שקט שנשאר" ולשירי, וגם באקזיט כששירי ראיינה אותה היא פרגנה לה. וגם שירי, בזמן האחרון בראיונות היא מציינת את מירי כאחת מהזמרות שהיא הכי אוהבת ומעריכה, וגם לפני שבועיים ככה בראיון בגלגל"צ שאלו אותה למי היא הייתה נותנת את פרס "אנשי השנה" (כמובן שהיא לא הייתה אומרת את עצמה) והיא אמרה שזאת מירי, שעשתה המון השנה והיא מאוד אוהבת אותה. טוב אז הרעיון של כל המגילה הזאת, שבטח רובכם גם לא טרחתם לקרוא (ואני לא מאשימה אותכם), שהירביות כביכול לא נגמרה, אבל היא לא חייבת להיות ככה. אם אוהבים את מירי זה לא אומר שאסור לאהוב את שירי ולהפך. זה פשוט חבל...

kren2

New member
אוקייי

את צודקת מאוד ובאמת אין לנו מה לריב ותמידדדדדדד בין זמרים וזמרות יש תחרות זה כמו שטראוס ותנובה שמתחרות, כל דבר בחיים זה תחרות , אני ממש מעריכה את שירי על הביצוע השקט שנאשר שייצג אותנו במקום ה4 אך החלטתי השנה לנצביע למירי כי היא שרה מהנשמה אני אוהבת זמרים וזמרות ששרים מהנשמה . נ.ב : תמיד אני יצביע למירי בכל דבר שהיה

אקזיטית

New member
בסדר גמור

ממש לא ביקשתי מימך להצביע לשירי ולא למירי. העיקר שאת מבינה =]

נסיכת pop

New member
תגידי מותק

על איזו יריבות את מדברת
הן כ"כ שונות שזה טיפשי בכלל להגיד שהן יריבות.. סה"כ הן התמודדו על אותה קטגוריה באנשי השנה,ושם זה נגמר. אז בלי דרמות בבקשה
ואם את אוהבת את מירי את מוזמנת להצטרף לפורום שלנו.

למעלה