שלום לכל הפורום

טטיאנה1

New member
שלום לכל הפורום

כזכור לכפ היה דיווח על דוח של גננות לקראת סוף שנה , כהתברר לי אחר כך בשיחה מכובדת עם הגננת , ועם הצוות הדוח זה ניתן לתגובות של הורים , לשינוי בהתאם , ואחר כך התכתבנו , דיברנו בסיכות , דיברנו בטלפון איתה ,והכל מובהר לי כמו שצריך והוסבר , אני רשמתי את הודעה של 18.07.03 מתוך הרגש האמאי שנבהחה עבור ילדה שלה , בגלל הפחד שהיא לא התקדמה תוך שנתיים , כי לא היה אזז בדוח הזה שום מילה על התקדמותה קוגניטיבי בתאור הכללי לאחר שיחה מכובדת במשמעותה של המילה הישירה אחד על אחד , בטון נימוסי משני צדדים ,הבתי הכל ולכן אני מבקשת סליחה גדולה בפני הכל הפורום ומבקשת להתעלם מהודעה ומהשירשור זה , כי גם היו הרבה מיקרים וגם יהו הרבה מיקרים שהצטרכתי את עזרה של הצוות וגם הגננת הזאות וגם יכול להיות אצטרך ביעצות שלהם ושלה ואני ממש מצטערת עבור השתפכות הזאות שלי וגם כלפי פורום וגם כלפי הגננת הזאת וגם כלפי הגן , כי זה היה רגש שלי ורק שלי להבאה אני מבטיחה לא לכתוב הודעות שנובעות מתוך רגש מיידי אלה אשתדל קודם לברר את המצב כדי שלא לפגועה באף אחד /אחת ותודה לכולם על שהתבוננתם והגבתם אבל עוד הפעם זה היה מתוך רגש מאוד מאוד חריג ואני מבטיחה שהודעות ושירשורים לא יהו לעולם . וסליחה בגדול בפני הגננת והצוות , חבל שאני לא יודעת איך להדגיש אבל אני מדגישה את הודעה מילולית ומאוד רצה שיראו את הודעה .ומבקשת לכום להתעלם מהודעה ושיירשור ובקשה גדולה למנהלי הפורום למחוק את שירשור מ18.07.03אים אפשר .

טטיאנה1

New member
|הק

אז ברגשות שלך מותר לפגוע?

לא ממש הבנתי
למה הגן צריך לכתוב דו"ח שלא ישקף את המציאות ודורש תיקון של הורים? אם יש עידונים קטנים - מילא (לי היו, אבל באמת כי רציתי להדגיש את החוזקות שכבר היו מצוינות בדו"ח). אבל אף מילה על התקדמות? על יכולות?
הם ידעו לאיזו מסגרת מיועדת הילדה? הסכימו עם בחירתכם ההורים?

וחוץ מזה - זה מקום של תמיכה. אם לא תשפכי את הרגש הראשוני הפגוע פה, יש לך אפשרות לקבל תמיכה במקום אחר? אם כן, יפה! ואם לא - תשפכי, כמה שאת צריכה, העקר אל תשאירי את זה בתוכך!

TikvaBonneh

New member
הבעיה שהיא פירסמה שם ספציפי של גן

וכן, זה אינטרנט פה, מקום ציבורי.
את כותבת בניק ואם תכעסי על הגננת שלכם ולא תצייני שם גן ובאיזה עיר את יכולה לשפוך כמה שאת רוצה זה לא יזיק לאף אחד.

אז כן, רק לשמור על אנונימיות...

לא עניין ש-"הסברתי בשיחה נעימה בטונים רגועים והסכימו לתקן את הדו"ח"

טטיאנה1

New member
חברי של הפורם

אם לא קשה לא להמשיך דיווח כי אני כבר לא מגישה נוח עם זה ויכול להיות שהגננת גם צופה בזה וגם לה לא נעים חוצ מזה שהיא נפגעה , כי זהעניין סה"כ דעת סוביקטיבית של אמא אחת . כל שאר אני אספר לך במסר . אבל בוא נסיים על דיווח פומבי. בסדר?

אצלי תמיד היה דוחות שחורים וכואבים כששאלתי למ

למה נעניתי בתשובה של ככה תקבלי את כל הזכויות והילדה את מירב הטיפולים שמגיע לך לפי החוק.

הם בהחלט טרחו לציין בעל פה ולא לדוח כמה היא התקדמה, וכמה היא נהדרת וכו'.

ככה שאל תתייחסי לדוח כאיל וזה באמת הבת שלך. וזה שהסכימו לתקן לך את הדוח מקווה שלא יהיה
לרעתכם כשתצטרכי להמשיך במסגרת.

טטיאנה1

New member
לא היא לא רשמה כמה היא נהדרת

וכמה היא חככמה שהיא אפשר לתאיר אבל ביחד עם הישגים היא רשמה גם הקושי שלה , רק תארה אותם במילים אחרות , פשוט הדיווח הזה היה באמת ממש נוראי ככ שקיבלתי הלם ועמדתי להתעלפ , לא לא הגננת הזאות היא יודעת העבודה שלה , יש לה ניסיון רב עם ילדים שלנו , היא מכירה בת שלי כבר שנתיים , פשוט זה משהיה , זהיה ביטיוי של ריגש חריג לחלוטין , בכל 6 שנים לא היה לי מצב כזה , והדוחות האלו ממש נועדים לתגובה של הורים ככה או אחרת ואים היא כבר גם מדפדפת בתוך הפורום אז אני רוצה להגיד שאני למרות שנכון שיש דברים שלא כל כך אני מרוצה מהם , כי אי אפשר להיות מרוצים מהכל מבכלל, אבל היו הרבה דברים שאני סמכתי עליה וכשעשיתי לפי עיצה שלה היו שיפורים בהתנגות של בת שלי , ואני מקווה שאנחנו למרות הכל נמשיך לתמוך בקשר הזו למרות היא נעימות זו שקרתה באתר. חוץ מזה אני לגמרי שכחתי על הודעות שכתבתי אז בכעס לגבי גן וגננת ועוד הפעם זה לפני שיחות סוף שנה ולפני שיחלה שלנו ביום שישי , אבל עשיתי הכל שהודעות אלו לא אריעו באתר ואיפלו כתבתי הודעה שניה לאמא ששאלה אותי על גן אני מקווה שהיא גם קראתה הודעה של אתמול וגם שלחתי לה מסר . אבל אני חושבת שאים בן אדם רוצה לשלוח ילד לגן הוא לא הסתמך על דעה של בן אדם אחד , כי הוא קודם כל לא ראה מי אני ומה אני , אתר זה אתר , הוא קודם כל ילך לגן ידבר עם הצוות , יראה את הסביבה , יראה את בינין , את מקום , ישאל עוד אנשים , יראה איזה ילדים גן ואז יגיע להלחטה והאי אמא זאת שאלה דברים טכניים , איך ילדה שלי הגיבה להסעות , מאיזה מקום אני, מה נוהל בגן ץ

ככה רושמים דוחות ואת יכולה להגיד לגננת

שזה בא לך בהלם מה שהיא כתבה.

האם היתה לכם שיחת הכנה לפני מתן הדוח?

אצלנו היה ככה שידעתי לקראת מה אני הולכת.

muha4

New member
לא

היה ככה וזה היה נהוג אצלינו משנה שעברה וזה די נוח כי ככה אנחנו הורים מגיעי מוכנים ויודעים מה לשאול , אבל משהיה כתוב יביא אותי להלם , באמת היי עמורה ליפול כי הכל השחיר לי בעיניים ומזל ישבתי בכיסא וזה בעיניי דיווח מזעזע , נכון היא ילדה אוטיסטית עם בעיות כמו כל ילדים שלנו עם בעיות שלו , ונכון ביקשתי מגננת ךספר לי הכל , אבל אים היתי מקבל את בתוך המחברת במשך שנה היתי שואלת מה עושים איך עושים , כל הזמן להתקשר גם לא מתאים אני נרא לי לפי דבירה המתקשר יותר מכל הורה אחר נכון כי לי יש בת יחדה במפשחה לאי אכפת איך ומה היא , כי נמצאת בן שהוא במרחב של בערך 50 דקות נסיעה בהסעה של ילדים מהבית , ולאמקובל גם לבוא כל יום ולבדוק וגם לא יתן לי כלום אבל בתכתובת עם מחברת קשר אפשר להגיעה למשהו משוטף אבל הן בחרו לא לכתוב במחברת קשר , ויש לנו יאממיל והיא יודעת רק קיבלתי דוחות כלליות של גן ויאם אני שואלת היתתי מקבל תשובבה ואים לא אז לא , לי פשוט נרא ככה שאני קיבלתי איקס גדול על מהעשיתי אים ילדה עד עכשיו , כאילו לא עשיתי כלום עם ילדה , אבל מתי כיכולתי עשיתי , יכולתי לא במובן של כסף או זמן , לזה אני אמצא כסף אפילו אם אין לי , כי כשהיתה במעון רגיל כשגילו בעיה , הינו בהתפחות הילד , אחר כלך נסעתי איתה בשך שנה למילמן עם הסעה , ועכיו כשהיא בגן עד 16.45 ומגיעה ב6 ערב הביתה הדבר שהיא יכולה לעשות לשחק קצת חופשי או טלויזיה קצת ולישון כי בבוקר עוד פעם לגן היא צריכה להויות טריה לאחר שינה מסופקת ולפעמים היא בהיתה מתעררת תוך שינה שירותים , או מים או סתם כמו כל ילד וגם שינה לא 100 אחוז , אני שוקלת לתת לה מלנינין , מתי אני אעשה לה עוד טיפולים , חוץ מזה הגנים תחת סל בראיות מקדמת עם 14 שעות לשבועה לטיפול למה להמיס עוד יותר ועכשיו הדיווח שהיה כאילו שם איקב גדול על מה עשיתי עד עכשיו אפילו גרוע ה ביותר אבל לא נוראה עברנו אתזה דיברתי עם גננת היא הסבירה לי הכל וכתבנו הכל במילים אחרות הכנסנו את הישגים שלה וגם הקשיים שלה ושוחחתי עם הגננת בשיחה אישית בטלפוןן טנפרדנו ברוח טובה והיא קיבלה לדבריה בהבנה מלאה , רק שכחתי למחוק את הודעות באתר , שכחתי אותם לגמרי וכנראה היא נכנסה לאתר לדפדף וראתה אותם ונפגעה מהן ואז ביקשתי למתיקווה למחוק אותם וגם רשמתי את הודעה של אתמול. ועכיו נראה לי כל נרגעה אני ככה מקווה

למעלה