שלום לכל הפוטריסטים!

S.tal

New member
זה ``חוף הרוחות``....

ולא ``לילה בחוף הרוחות``... לצערי קראתי את זה ועוד ספרי צמרמורת... (זהירות שיעור פסנתר, ועוד...) אני באמת לא יודעת למה בכלל קראתי את זה... טל

Nagini Potter

New member
תגידו מישהו כאן קרא את צמרמורת.....

אימה במעמקים? זה כזה ספר נכשל!!!!!! אוי ואבוי! הוא מצא בת ים! אימל`ה!!!! אני מתה מפחד!!!!! אוי באמת..... Nagini Potter

Hermione

New member
הו, קליאו, קליאו...

כאילו שאת לא מכירה אותי, ולא יודעת שאני לא מפסיק הלקרוא לרגע... ולא רק הארי פוטר! יש לי עכשיו ערימה של איזה שיבעה ספרים ליד המיטה שאני קוראת לסירוגין... וממש אל תסמכו על הטעם שלה בספרים... באמצע הספר הראשון של שר הטבעות, היא הפסיקה בטענה שזה משעמם. איך אפשר לסמוך על טעמה של מישהי כזאת? פשוט חרפה. וא-נ-י הראתי לה איך עושים סניץ`, אז שלא תיקח על זה את הקרדיט... וקליאו, התקשרי אלי. אני מרגישה עזובה מאז שהתחלת ללכת לסדנא... ותיהי קצת יותר ספונטאנית והרפתקאנית, ותעלי איתי על הרכבת גם אל את לא יודעת לאן היא נוסעת... ~*זנגוויל*~

S.tal

New member
זה לא נכון.............

יש הרבה ספרים שאני אוהבת חוץ מהארי פוטר. למה כולם מיד מניחים שאוהבי הארי פוטר לא קוראים שום ספר מלבד הארי פוטר! זה מאוד מעצבן! והספרים שאני אוהבת -(מתוך מה שאמרתם): עלובי החיים וסוד הגן הנעלם הם ספרים ממש יפים (גם הסרט של סוד הגן הנעלם יפה.) וגם עליסה בארץ הפלאות, למרות שאת זה קראתי מזמן ואני לא ממש זוכרת... וגם את כל סדרת האסופית אני מאוד אוהבת. ויש עוד הרבה ספרים שאני אוהבת........ טל

הנה כמה ספרים שאני הכי אוהבת...

המחזות של שייקספיר- קצת קשה לקריאה אבל ממש יפה... ``To kill a moaking-bird`` סדרת אמבר-כרגע בספר הרביעי... סדרת נרניה-בספר השלישי... הסיפור שאינו נגמר (גם הסרט ממש יפה...) מכתבים לאב שעזב (בעיקרון ספר לגיל הרבה יותר צעיר-קראתי אותו כשהייתי בכיתה ד` או ה` אבל עדיין אני מאוד אוהבת אותו...) ויש עוד כמה שאני כרגע לא נזכרת בהם... מאי.:p נ.ב. אל תחשבו שאלה הספרים היחידים שקראתי (Hell NO!!) אלה פשוט האהובים עלי יותר מכולם...

למעלה