שלום לכל הנמצאים,
ולכל אלה שעדיין חיים איתנו. איזה יופי לקום בבוקר. אתמול היו המון משטרות במרכז הכרמל שעצרו צעירים מפגרים עם רישיון נהיגה וזין בגודל של דקסמול ששתו ועשו שטויות במרכז. לפי דיווחו של שוטר אחד שסיים את המשמרת שלו מותש, "כמה מפגרים יש ביום אחד? לא נראה לי שחצי מהם יגיעו לגיל 30" היו הרבה שלילות מנהלתיות, הרבה בלאגן. וכמובן שגם זה לא עזר. או שאולי כן. מתוך ידיעות אחרונות (השטויות של הפוליטיקה לא מעניין אותי):
הקטל בדרכים: הרוגה בדרום, 15 פצועים בצפון
אז למי שחשב על זה ועוד לא ראה את הפירסומת המצויינת בערוץ השני על התאונה. אני ממליץ בחום לראות ולהפנים. לנסות אולי לדמיין את החבר/חברה שלכם באוטו איתכם. לראות את הפנים שלהם מרוטשות על צד הרכב. למי שעוד לא קולט אז יש לי מצגת שתסביר את הכל בצורה טובה ביותר שמסבירה ש: "לא כל מי שנפגע מנהג שיכור מספיק בר מזל בכדי למות". ואגב, המספר אתמול, הוא של לילה אחד. אפילו לא יום האתמול, אלא רק הלילה. יש לנו עוד חצי שבוע לעבור...
ולכל אלה שעדיין חיים איתנו. איזה יופי לקום בבוקר. אתמול היו המון משטרות במרכז הכרמל שעצרו צעירים מפגרים עם רישיון נהיגה וזין בגודל של דקסמול ששתו ועשו שטויות במרכז. לפי דיווחו של שוטר אחד שסיים את המשמרת שלו מותש, "כמה מפגרים יש ביום אחד? לא נראה לי שחצי מהם יגיעו לגיל 30" היו הרבה שלילות מנהלתיות, הרבה בלאגן. וכמובן שגם זה לא עזר. או שאולי כן. מתוך ידיעות אחרונות (השטויות של הפוליטיקה לא מעניין אותי):