שלום לכל הנוכחים...

morgold

New member
בסדר,אז היא נכנסה להריון-תסתכלי על

הצד החיובי..יצאה ילדה חמודה בלונדינית ומתולתלת
אני אוהבת את הצחוק של הופ- הוא מתגלגל יפה

Shiri from the block

Active member
יאאא גם אני הפסקתי לראות את הסדרה בגלל ההריון של ברוק לדיקן!!! אני לא היחידה../images/Emo9.gif לא משנה שעכשיו אני מתחרטת על זה../images/Emo3.gif

girlontop

New member
עלק מעריצה ../images/Emo3.gif

היית צריכה לתמוך בברוק באש ובדיקן!

Shiri from the block

Active member
אני כן מעריצה! אבל בזמנו חשבתי שההריון הזה היה ממש מוגזם.. וגם לא הייתי מאוהבת בברוקי כמו שאני מאוהבת בה עכשיו../images/Emo99.gif אז... מה אני אעשה../images/Emo10.gif זאת הייתה טעות../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif טעות!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אבל השלמתי חלק מסטאר וורלד../images/Emo3.gif

ani88

New member
../images/Emo2.gifלהרוג את הופ???!!!

את הדבר הכי טוב שיש בסדרה??!! אחד הדברים שמחזיק אותי לראות את הסדרה הוא העובדה שמדי פעם אני רואה את הופ
העלילה של רידג' וברוק התחילה דווקא מעניין אבל מכיוון שמרחו את זה (כמו את כח העלילות) אז זה נעשה ממש חולני אבל בהתחלה זה היה אפילו הגיוני
וכפי שהבנתי ברעיון הזה ממשיך גם עכשיו בארה"ב
את הרומן דל ברוק ודיקן גם ממש אבל ממש לא אהבתי, אלא רק שבאמצע העלילה הזאת רידג' ניסה להשטךת על החברה וזה הכניס אקשן לעלילה, אבל אני מתה על הופ

NOA N1

New member
אין לי משהו נגד הופ

היא באמת מתוקה אבל עצם העובדה שהיא הבת של דיקן וברוק מגעילה אותי הופ היא תוצאה של רומן דוחה וכל עוד היא חיה היא רק מזכירה לי אותו. ברגע שהיא תתחפף מהסדרה אולי אני אסלח לברוק על הבגידה הנוראית שלה בבת שלה. עכשיו שאני חושבת על זה אני שמחה שברוק תרגיש קצת מאוימת מרידג'ובריגיט זאת דווקא נקמה טובה.לא שאני מעודדת את הרומן של רידג' ובריד'(חרוז נחמד) אבל בהחלט אני חושבת שבריגיט לא התנקמה בה כמו שצריך.

Guy K

New member
כי הוא האלוהים של הסדרה

ומה שהוא מחליט זה מה שיקרה לגיבורים של הסדרה. בכל סדרה שהיא תמצאי ביקורת אינסופית על התסריטאי הראשי, במיוחד כשמדובר באופרת סבון שמשודרת בכל יום. אנחנו רואים את האנשים האלו כל יום במשך שנים, מרגישים שהם כמעט משפחה. אז כשדברים לא מסתדרים להם, את מי נאשים אם לא את מי שגרם לדברים הרעים לקרות להם?

נולי

New member
../images/Emo41.gifשאלה לכולם- ../images/Emo41.gif

אתם מסכימים עם זה? היחס שלכם לכותב הוא כמו לאלוהים- והביקורת נובעת מהכעס על זה שהוא הורס לגיבורים האהובים את החיים? וגיא, עשית לי את העבודה עם התגובה הזאת... תודה.

girlontop

New member
כי הוא הרס את הסדרה

כל מי שצפה בחמש-שש שנים הראשונות של הסדרה יאמר שפעם הסדרה היתה הרבה יותר טובה, עם דמויות ועלילות מעניינות מאוד. בראדלי הרס את הכל: שוכר שחקנים מצוינים רק בכדי לפטר אותם תוך מס' חודשים; כותב עלילות טפשיות, שנמשכות יותר מדי זמן או נפסקות פתאום באמצע, בלי שום הגיון; הרס כמעט את כל הדמויות הישנות, ועוד (רק על השגיאות שלו אפשר לכתוב עבודה סמנריונית
). הוא כותב בלי חזון, ממחזר עלילות בצורה גרועה, עצלן, והוא הרס אופרת סבון מעולה שאבא ואמא הגישו לו על מגש של כסף.

myMitzi

New member
הסוף ידוע מראש

הכל צפוי מראש, העלילה ממוחזרת וקשה להפתיע אותנו (הכל יכול לקרות להם - נו, מתי כבר שילה חוזרת?
) אבל זה כל היופי בסדרה..

למעלה