שלום לכל הנוכחים...

נולי

New member
שלום לכל הנוכחים...

אני עושה עבודה סמנריונית על הפורום, (איזה חשובים אתם...) וכבר שבועיים אני עוקבת אחרי השירשורים כאן. (ואפילו קראתי כמעט את כל הארכיון) יש לי כמה שאלות: נכון שבא לכם לענות לי? אני פותחת לכל שאלה תת שרשור נפרד, כדי שיהיה מסודר.

morgold

New member
התמכרות,העברת זמן,הנאה,לצחוק על

שחקנים ועל התסריט של אותו פרק...

Shiri from the block

Active member
אמממ 1.זה נותן הנאה מכמה בחינות: הנאה לצחוק עליהם../images/Emo3.gif הנאה מהסדרה עצמה, מהעלילות הטובות שהיו פעם, ושבקושי יש היום../images/Emo3.gif הנאה מלראות את ברוק שלי../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif 2. זה ממכר../images/Emo3.gif 3. מתעניינת לראות מה יהיה בהמשך.. מה יקרה לכל דמות, איזה עלילות יהיו.. 4. זה באמת מעביר את הזמן אחלה../images/Emo13.gif 5. כי זה גם כיף לצחוק עליהם מידי פעם../images/Emo9.gif

ani88

New member
הגעתי לזה בטעות והתמכרתי

זה פשוט משודר בזמן שהייתי חוזרת מבית ספר וככה הייתי מעבירה חצי שעה עד שאמא שלי הכינה את האוכל ואז התמכרתי ועכשיו אני מקליטה פרקים כע אני כמעט אף פעם לא בבית כשהסדרה משודרת

לינה18

New member
זהו, גם אצלי זה התחיל בתקופה שבה

הייתי חוזרת מביה"ס ולא היה משהו אחר לראות בשעה הזאת.

אני רואה מהפרק הראשון (!)...

וכבר מאוד התרגלתי, כאילו חלק אינטגרלי מהיום שלי. חוץ מזה, הרבה פעמים בא לי קצת לשכוח מהחיים שלי, אז אני מתרכזת בחיים של הדמויות בסדרה.

girlontop

New member
המממ

הרגל (מגונה), עניין בחיי התפלים ותירוץ להציק לבאי הפורום.

sashkashurik

New member
אחותי שרואה מן הפרק הראשון

הדביקה אותי
מאז התמכרתי
אומנם החזקתי מעמד ולא ראיתי עד שקרוליין חלתה אבל מאז אני פשוט מכורה ולא יכולה וגם לא רוצה להיגמל

girlontop

New member
ואחרי כל זה את קוראת לה קופה?

אנג'י, אני במקומך הייתי תובעת את אחותך כפוית הטובה!

לינה18

New member
לדעת מה קורה עם הדמויות שאני אוהבת

ולראות את השחקנים שאני אוהבת.

myMitzi

New member
הפסקה באמצע היום

אני רואה מהפרק הראשון. הסדרה ליוותה אותי מימי התיכון(הפסקה מללמוד לבגרויות), הצבא (רק פעם בשבוע ביום שישי ומבינים מה קרה בכל השבוע), האוניברסיטה (הפסקת קפה של 4 - תירוץ להפסיק ללמוד למבחן..) והיום בתקופת המובטלות (כי כמה אפשר לשלוח קורות חיים דרך האינטרנט?)

נולי

New member
מקריאה נרחבת של שירשורי הפורום

מצאתי הרבה ביקורת על התסריט, והרבה התיחסות לכותב הסדרה- והשאלה שלי- למה? (השאלה פתוחה, כתבו כל מה שעולה על דעתכם)

Shiri from the block

Active member
../images/Emo26.gif אנחנו ביקורתיים כלפי כותב הסדרה, כי הוא הורס את העלילות, הוא מכניס דמויות חדשות ולא יודע איך לפתח אותם כמו שצריך, בצורה שאנחנו נהנה מהם ולא נסבול. הוא גם חורש על אותם עלילות, סיפורים, ובמקום להביא לנו דברים חדשים ומרתקים הוא ממחזר עלילות של פעם. ופשוט.. הוא לא יודע לכתוב. יש יציאות טובות מידי פעם אבל זה לא מכפה על כל הסבל שאנחנו סובלים בגלל השטויות שלו.

NOA N1

New member
זה נכון

בראדלי באמת הרס את הסדרה היו בה הרבה עליליות מיתרות במיוחד העלילה עם ברוק ודיקן שעברה כל גבול(בגלל העלילה הזאת הפסקתי לראות כמה זמן) עד היום כשאני רואה את הופ זה מזעזע אותי לחשוב שדיקן וברוק שכבו. הלוואי והיו הורגים אותה.(את הופ) וגם העלילה הדפוקה של ברידיט ורידג פשוט דוחה!! היו עוד כמה, אבל שתי העלילות האלה באמת היו גרועות בראדלי עבר בהם את הגבול.

morgold

New member
אני חולקת עלייך..לדעתי הרומן בין

ברוק לדיקן היה דווקא אחד הדברים הטובים שבראדלי יצר בסדרה..והופ ילדה חמודה.. אם משהו באמת היה חולני וחסר טעם היה בריג'יט ורידג'..זה באמת היה מגעיל

לינה18

New member
לדעתי הרומן בין ברוק לדיקן אמנם הרס

לברוק את הדמות לחלוטין, אבל זאת היתה עלילה מאוד מעניינת שמאוד נהניתי ממנה.

NOA N1

New member
../images/Emo6.gif

מילא שהיה להם רומן בסדר אבל למה היא הייתה חייבת להיכנס להריון ממנו זה די הרס. בקשר לרומן של בריגיט ורידג את בהחלט צודקת. אבל מצד שני זאת דווקא נקמה נחמדה אם כל הגועל שברומן.

NOA N1

New member
ל-MORGOLD

מה שכתבתי למלעה מיעד בשבילך( וגם לכל מי שמעוניין להגיב)

למעלה