שלום לכל הנוכחים

z u l u

New member
שלום לכל הנוכחים

אני נכה מאז שנת 87 כשהוכרתי הוגדרה נכותי באופן מסויים בתיקי הרפואי הגדרה שתאמה את אופי הנכות שלי מאז פניתי לועדות פעמיים כדי להגדיך את אחוזי הנכות שלי שהם מגוכחים לעומת מגבלותי האמיתיות היומיומיות ונעניתי בשלילה למותר לציין שבכל אותן שנים לא כל כך הכרתי בעצמי בהגדרת הנכות שלי כלומר חייתי במשך תקופה ארוכה בהכחשה שאני אכן נכה. לאחרונה או יותר נכון לפני חצי שנה נפלתי עקב החמרה במצבי ונגרמה החמרה משמעותית במצבי פניתי שוב לועדה-טרם קיבלתי זימון אולם כאשר קיבלתי את הגדרת נכותי לבקשתי נדהמתי לגלות שההגדרה שנקבעה לי בשנת 87 שונתה לפתע והוגדרתי כנכה בגין כאבים ראומטיים ולא בהגדרת הנכות המקורית שלי שכללה הגבלת תנועה ניתוחים חוזרים פריקות וירידה משמעותית ביכולתי לשלוט באיבר האם מישהו פה נתקל בתופעה כזו של שינוי מצב במעמד צד אחד בלבד בועדות הקודמות נדחיתי ללא שינוי בהגדרת נכותי למישהו יש מושג מה עליי לעשות היום מס שבועות לפני ועדה חדשה? תודה מראש

עָנת

New member
זולו שלום../images/Emo39.gif

האחוזים שנקבעו ב87 היו זמניים
אם הבנתי נכון את הכתוב:אתה עכשיו בעצם רוצה להגיש החמרת מצב,ואתה בעצם רואה שהסעיפים שונו
.(אולי בעצם הנכות העכשוית שלך מותאמת לסעיפים הקיימים
שווה לבדוק את זה
אני מציעה לך לפנות למרפאה בשיקום,ולבקש פרוטוקול התיק שלך
אני מזמינה אותך לפורום ועדות רפואיות.

z u l u

New member
היי ענת

תודה על התשובה א. אני את ולא אתה ב. האחוזים שנקבעו לי ב87 הם לצמיתות ג. תודה על ההזמנה לפורום ועדות רפואיות אני אשתמש בהזמנה ושוב תודה על ההתייחסות

kor30

New member
אחוזים

זולו שלום: אני ממליץ לך לאחר שיהיה בידיך את פרוטוקול הוועדה הרפואית לפנות עם הפרוטוקול לאבי אלברט מהארגון בחיפה ואני מאמין שהוא יוכל לסייע לך בנושא זה

AVI359

New member
לZULU

ZULU שלום רב אנא בקשי מהמזכירה הרפואית שלך בכתב צילום של הפרוטוקולים הרפואיים מהראשון עד לנוכחי,שלחי אלי פקס 04-8510838 הכתבי במקום ברור מס טל שלך אחרי שאעבור על החומר אצור איתך קשר. בברכה אבי

למעלה