שלום לכל הנוכחים\ות

שלום לכל הנוכחים\ות

אני חדש במחוזותיכם. גרוש ללא ילדים, כמעט בן 28. האוכל להצטרף ? :) אצל מי מקבלים את כרטיס המועדון?

ברוך הבא לפורום החם שלנו

השומר נעלם... אז אין צורך בכרטיס מועדון הכניסה חופשית....

נהדר. אז הנה נכנסתי פנימה

יש בפורום המכובד עוד גרושים ובעיקר גרושות נטולי ילדים? אתמהה.

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

כרטיס מועדון מקבלים תמורת תשלום סימלי- הצ'ק אלי
יש בפורום רק גרושים וגרושות (וגם כאלו בהליכים) כמה שידוע לי כולנו כאן עם ילדים מוזמן להצטרף

touti

New member
קולי נאלם ליבי נרגש

בא לשכונה בחור חדש
ברוך הבא
איזה כייף אצלינו החדשים מכינים ת'קפה או יותר טוב את המילקשייק

בשבילך גם שכבת קצפת מעל

המילקשייק. פלוס מנת תותי שדה טריים ועסיסיים ליד.

היי ברוך הבא ../images/Emo140.gif

כפי שתותי רשמה רובנו כולל ילדים אבל יש את אמיר38 שנעלם קצת לאחרונה אבל גם הוא גרוש ללא. מה זה משנה כולל ילדים/לא כולל - כולנו יהודים וכולנו באותה הצלחת ישנים לבד בלילה. בכל אופן ברוך ה' למחוזותינו...

תודה לכולם על החמימות ../images/Emo151.gif

אתם נשמעים אנשים כלבבי, ואשמח להכיר ולהשתלב בחבורה המתגבשת לה כאן. אז מתי המפגש הקרוב ? :)

כמו עלה

New member
ברוך הבא!

בבקשה הסבר על השם שבחרת! מה כוונת המשורר? אתה מוזמן לשכון במעוננו ולהביע את שבליבך....

תודה גם לך

בנוגע לשאלתך המלומדת.. כל מי שלמד פעם את הפילוסופיה או ההיסטוריה של המדע או בכלל לקח קורס בפילוסופיה יוונית אמור להכיר את הכינוי שלי. אמפדולקס היה פילוסוף יווני בן המאה ה5 לפנה"ס (עוד לפני חשובי הפילוסופים היוונים: סוקרטס, אפלטון ואריסטו) שדגל בין השאר בתפיסה שהיתה מאוד מקובלת בפילו' היוונית והיא שהעולם מורכב מ4 יסודות: אש אויר מים ואדמה. כל דבר בעולם מורכב מיסודות אלו במינונים שונים. לא נשאר הרבה מכתביו, וגם עליו ידוע די מעט. ובכל מקרה בחרתי בשמו בגלל חיבתי לפילו' היוונית בה יצא לי לעסוק בעבר.. עד כאן לפי שעה :)

touti

New member
אתה לובש סדין לבן וזר דפנה לראשך

כשאתה לומד/נזכר בו?

למעלה