שלום לכל המעריצים!

1מאיוש

New member
שלום לכל המעריצים!

סתם רציתי לספר! אבל זה אמיתי.. לא שקר! אחרת לא הייתי נכנסת! ראיתי אתמול את יוסי !!!!! יווו .. הוא כזהההה חתיךךךךך !!! הקיצר.. איך ראיתי אותו: יוסי אזולאי נולד ביישוב גבעת זאב, ההורים שלו עד היום גרים שם. אני גרה ביישוב הזה. הרכזת מוזיקה ביישוב היא זו שעצם גילתה את יוסי! אז אתמול היו חזרות לטקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ואז הוא בא לבקר! ושישבנו אני ועוד אנשים בחוץ ברחבה לצפות בילדים ששרים.. אז.. יוסי היה שם! בין האנשים!! ואני ישבתי ממש קרוב אליו! כמעט נגעתי בו!!! אבל לא דיברתי או ביקשתי חתימה.. היו שם חברות שלי וילדים מהשכבה ועוד כמה אנשים אז היה פאדיחות!.. לא נעים.. בערך 25 איש היו שם... וכולם מכירים את כולם

orianush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני שמחה שפגשת אותו רק חבל שלא דיברת איתו.. :)

1מאיוש

New member
תודה!

אני אשתדל להיכנס כאן כל יום, אם לא אז יומיים. מישהו כאן גר ביישוב גבעת זאב ? (היישוב שיוסי נולד בו)

1מאיוש

New member
כי מה שסיפרתי לו חשב ככה בהתחלה..

לא משנה =] הקיצר.. עדיין אין לי ת'דיסק.. אני מקווה שאני אוכל לקנות אותו מתישהו ו.. אני רוצה להיות מעריצה שלו מה עושים?! =] שאלה קצת מוזרה נכון ?! אז אנשים! שמישהו כאן יעשה רשימה עם שמות וגילאים של כל חברי הפורום שאני אכיר אותכם! ויש מתוכנן מפגש פורום לזמן הקרוב ?

1מאיוש

New member
ושכחתי לתת פרטים שלי

מאיה. בת 15. גרה בגבעת זאב- ליד ירושלים! היישוב שיוסי נולד! כבוד! אייסיקיו: 222452432 מסנג'ר: [email protected] אז תתנו את שלכם! ו.. ליוסי יש אייסיקיו או מסן' ?

orianush

New member
אני מסכימה עם אריאל..

בקשר למה ששאלת.. חח שאלה באמת קצת מוזרה.. את מוזמנת להיכנס ולכתוב בפורום, ולא מתוכנן כרגע מפגש. אגב, אני אוריאן מירושלים.

orianush

New member
../images/Emo26.gif

אייסיקיו: 317736786 מסנג'ר: [email protected] דרך אגב.. היום אומנם זה לא מתאים אבל כל מי שרוצה שנפתח לו שרשור שאלות שישלח לי הודעה או שירשום פה כדי שנוכל להמשיך עם זה..

ברוכה הבאה מותק!

שמחה שפגשת אותו... ושום פדיחותתת חחח מיוסי אין פדיחות...
שמחה בשבילך...

למעלה