שלום לכל המורים..

ורדרדה

New member
שלום לכל המורים..

רציתי לשאול.. יש כאן במקרה איזה שהוא מורה לביולוגיה (או לפחות- שמבין קצת בבוטניקה...?) תודה... ורדרדה..

itu1

New member
מורה לביולוגיה

מודה באשמה
אני מורה לביולוגיה מה השאלה אריה

ורדרדה

New member
השאלה..

יש לך מושג מה הם המאביקים של עכנאי יהודה? (דבורים או פרפרי לילה? או משהו אחר..?) תודה רבה.. ורדרדה

itu1

New member
למיטב זכרוני

דבורים וחרקים יומיים אחרים אבל אשתדל לבדוק אריה

נוי**

New member
המאביקים של עכנאי יהודה

היי גם אני מורה לביולוגיה!!! והמאבקים של עכנאי יהודה הם דבורים גדולות ובינוניות. מקווה שעזרתי.. היי אריה שמחתי לדעת שגם אתה מורה לביולוגיה באילו כיתות?

itu1

New member
שלום לנוי וברוך המצטרף../images/Emo41.gif

אני מלמד מדעים וביולוגיה בכיתות חט"ב וכן בחט"ע השנה בכיתות ז-י אני מניח שכמורה לביולוגיה יוכל לעניין אותך האתר שלי שהקישור בהמשך אריה

נוי**

New member
נעים מאוד אריה ../images/Emo13.gif

גם אני מלמדת בדיוק באותן כיתות השנה...
ואני כבר נכנסת לאתר... איזה כיף למצוא עוד קולגות בתחום!!!

נוי**

New member
ברוכים הנמצאים...חיה..

אני דיי ותיקה פה..אבל לא כל כך ההייתי פעילה עד עכשיו... מוקסמת מהמקום המיוחד פה...

ורדרדה

New member
ועוד משהו

בקשר לעכנאי יהודה... לפי מה שקראתי, הבנתי שאחד הגורמים המושכים את המאביקים על העכנאי, הוא העלים הגדולים והצבעוניים שלו. עוד גורם הוא הריח, אולם אני לא יכולה להשתמש בגורם זה מכיוון שלא התייחסתי אליו בתיאור. יש לכם עוד גורם המושך מאביקים אל העכנאי? ועוד דבר- הוא שייך למשפחת הזיפניים, ועל גבעולו יש זיפים ושערות, האם תכונה זו מסייעת לו להגנה מפני אכילה ע"י בעלי חיים? לפי מה שהבנתי, כן- כי השערות "תופסות" חרקים בתוכן, לא מאפשרות להם תנועה, ובכך מונעות את האכילה. אבל אני לא בטוחה עד כמה דברים אלה מבוססים, לא למדנו את החומר הזה, קיבלנו דפי מידע ושאלות לחופשת פסח... אבל בדפים לא הוזכר דבר שיכול לעזור לי בנוגע לשאלה השנייה, ולמה שכתבתי הגעתי רק אחרי חיפוש באינטרנט.. אז אני רוצה לדעת אם אני צודקת בקשר לזה.. ושוב, תודה רבה. ורדרדה

ורדרדה, יש כאן מקום לכ-ו-ל-ם

לתלמידים, הורים ומורים וגם למי שלא מוצא את עצמו באחת מהקטגוריות האלה. כולם מוזמנים בכייף אז את בהחלט "ברוכה הבאה" גם אם את לא ממש מורה.

למעלה