שלום לכל המגלגים!!

שלום לכל המגלגים!!

היי אני דודי ואני חדש פה..אני מקווה להשתלב בקלות (ואני ידקק לעזרתכם) קראתי רק את הספרים הראשון ורביעי *מרכין ראש* אבל אני יודע בערך מה הולך בשני ובשלישי...ואני מקווה לקרוא אותם מתי שיזדמן לי.. טוב זה הכל...

LuNaTiC

New member
הא!

התבייש לך! רק את הראשון והרביעי?? המ... כדאי לך להשלים את החומר ומהר!! אוקיי בכל אופן אני ענבל המנהלת בלה בלה.. אני מקווה שיהיה לך טוב פה והכל ואני שמחה שאני לא צריכה להסביר לך את כל החוקים כי... *טהטהטהן *צרחה** (שכחתי איך שרה כותבת את זה! בלע! ^^) יש לנו טאג ליין, שזה הדבר החביב הזה למעלה הנקרא תקנון הפורום באדיבות אתי... אז תקרא אותו... ותבין לבד, וגם תפנים! ו... העיקר תהנה פה בחברת אנשים לא שפויים ביותר.... -ענבל-

PopPy

New member
אני דודי דודי התותח!

חח אל תשאל מאיפה זה יצא ^-^ אההם כן, בשביל להשתלב טוב יותר אתה מוזמן (אה?!) לקרוא את הטאגליין (שתכף יתדעדכן ^-^) וצריך ממש דחוף לקרוא את השני והשלישי, השלישי חשוב מאוווד, השני קצת (רק קצת! *בורחת מליאת*) פחות, אבל הוא גם יפה מאוד! הממ סליחה על ההתנפלות
ו.. וולקאם טו דה פורום! |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
אכן השני והשלישי מדהימים!!

ואני כל כך שמחה כי אני הולכת לקנות אותם באנגלית בעוד כמה ימים (טהטהן *צרחה*) (מישהו יכול להסביר לי איך שרה עושה את זה? שכחתי!) השני פחות חשוב אבל נורא ספוווקיייי (מילה שולטת) וחמוד.. דראקו מאלפוי במיטבו *מבט חולמני* השלישי ממש חשוב, מעניין ו... מפתיע ונהדר בלה בלה!! -ענבל- אההה מישהו יכול להסביר לי מה לעזעזל מיוז שרים בכל השירים שלהם??? אני מיואשת!!! אני לא קולטת את המילים!!!! שמישהו יעזור ליייייייי הא! בוקונו בסט פרינד.. שיר שולט....

רחלי!

New member
אה, כן

זה עוד משהו שאתה צריך לדעת כשאתה מצטרף לפורום: בעקבות הפאנפיק דראקו דורמיינס&סיניסטר (שבטח אתה יודע מה זה עם קראת את הודעת ההתחלה שלנו) כל בנות הפורום (תתקנו אותי אם אני טועה), התאהבו בדראקו מאלפוי לגמרי...
רחלי
Kathy:Why won´t you call me when you´ll grow up! Chandler:Well don´t expect that to happen anytime soon!

רחלי!

New member
היי דודי

ברוכים הבאים, אני רחלי. אני מקווה שתהנה פה. אה, ואנחנו מגלים כאן דברים מכל הספרים חופשי חודשי, אז באמת שכדאי לך לקרוא את 2-3 (גם בלי קשר כדאי לך, הם אחלה!).
רחלי

cc (סיסי)

New member
שלום דודי~~ מה המצב?

פמהראשון לרביעי זו קפיצה...חסר לך מלא~~ פול חומר

וחסר לך שלא!

אני ליאת. ברוך הבא וכו וכו... כנס ללינקים שלמטה בזמנך הפנוי: -ליאת-

קרואלה

New member
לא שאני רוצה לרפות את ידיך אבל....

שתדע שרוב חברי הפורום הם הרבה יותר מסתם אנשים שקראו את הספרים ונהנו. האנשים פה חיים, אוכלים, שותים ונושמים הארי פוטר. אני למשל נשארתי אתמול ערה כל הלילה (הלכתי לישון בשבע בבוקר) כדי לקרוא פאנפיק (שזה סיפור שמעריצים כותבים) של הארי פוטר באנגלית. אתה לא נראה לי תעמוד בדרישות אם לא תקרא את כל הספרים והרבה פעמים!!! חוץ מזה, אם התלהבת על סיריוס, איך יכולת לא לקרוא את ספר שלוש????

o.h

New member
היי דודי! ברוך הבא!

אני אופיר (אני בת) ואני מקווה שתהנה פה. ארג..... אני מזה מצטערת שלא הצגתי את עצמי רשמית, אני רק באתי והתחלתי לדבר, כי אני דפוקה ואף פעם לא הייתי בפורום ולא ידעתי שצריך להציג את עצמי. טוב, מילא. תקרא את הפאנפיק שלי! ו....... אני עוד לא התרגלתי לזה שכבר לא צריך להסביר את הכל לחדשים. טוב אם..... ברוך הבא - כבר אמרתי את זה. טוב אני שותקת עכשיו. או<פ>יר

Marty McFly

New member
יו דודי!

מה קורה? אני דניאל ו... בעצם לא צריך להוסיף יותר... אתה כבר תכיר אותי! אל תקח כלום ממה שאני עושה ברצינות, ותצליח לשרוד. אז ביי ושנה טובה דניאל

S.tal

New member
שלום!!!

וברוכה הבאה!!! (ולא ברוך הבא...!) ואני לא מבינה איך אפשר לקרוא את אחד הספרים מבלי לקרוא את הספרים הקודמים..., זה לא הרס לך?! והשני והשלישי ממש יפים!!! טוב..., זהו..., אז תהנה! טל, t@l (ואני בת כמובן!!!!!!)

dor121

New member
הפורום שלנו wellcome to

שלום וברכה לאדון דודי ___________ (נא למלה שם משפחה<רצוי אמיתי>) ובכן עשית את זה הטעות הכי גדולה של חייך טעות שתצטער עליה הרבה זמן הצטרפת לפורום הארי פוטר טוב נו אי אפשר להחזיר את הגלגל אז תהנה בפורום ותהרגו אותי *פרצוף סימן שאלה* איך אפשר לקרוא רק 2 ספרים הראשון והאחרון ולחשוב שאתה יודע מה קורה אז מיד *צרחה עזה הנשמעת בכל העיר חולון* לקרוא את הספר השני והשלישי בהצלחה ושבת שלום

למעלה