שלום לכל המבינים !

firestoned

New member
שלום לכל המבינים !

אני עובדת עם קיובייס עם מחשב חלש יחסית ,אך הכרטיס שלי דיי בסדר וגם יש לי 512 זכרון לפעמים קורה שהקיובייס מקרטעת משו פחד וכל המחשב נתקע, עכשיו.. ידיד אמר לי שיש את asio4all ושזה עוזר מאוד וזה מתאים לי- הורדתי את האסיו הוא מוגדר והכל טוב ויפה אך כשאני מתחילה לעבוד על פרוייקט כלשהו זה שוב מקרטע..:( ניסיתי לשנות את הבאפר והלטנסי..ונאדה.. אנא עזרו לי אני ממש נואשת..נשיקה לעוזרים!(חח)

זה לא קשור לאסיו,גם לי זה ככה...

מכירה את זה גם לי פרוייקטים נתקעים,כשיש כמה ערוצים,ואפילו הקיובייס מספיק להגיב.אני הגדלתי תזיכרון לכמעט 512 ועדיין.. זה מעומס על המעבד כנראה

bigm4

New member
תחליפי תוכנה

שעבדתי עם קיוביס גם לי הוא עשה את זה זה לא קשור למעבד או לשטויות כאלה...זה קשור רק לתוכנה היא עמוסה נקודה. נואנדו היא אותה התוכנה האמת יותר טובה נראה לי והיא פחות מעמיסה בהרבה!!! מומלץ מאוד

bigm4

New member
עם היית קוראת הכל היית מבינה...

קיוביס ונואנדו אלה אותן התוכנות רק שמות שונים... אז לפני שאת מתקיפה ועונה בזלזול תקראי עד הסוף.... הם אפילו מאותה החברה....

Domnastic

New member
אתה תמיד יכול להפוך את המלודיות

או את הפלאגים שלוקחים לך הרבה זיכרון לקבצי אדיו, למרות שזה דיי מסתכל לטעמי, אבל תשתמש בזה אם לא בראשך להחליף תוכנה [שזה נראה לי ממש לא הכרחי]

MALUL1

New member
את חיבת כרטיס קול

אני לא המרתי בענין וקניתי מחלילת את אודיו פייל 24/96 במחיר זול יחסית 700 ש"ח זה פתר תבעיה...

למעלה