שלום לכל המאמנים...

שירה561

New member
שלום לכל המאמנים...

אני מאמנת אישית- כרגע בשלב ההכשרה, סיימתי 3 תהליכי אימון מלאים (של עשרה מפגשים) והם היו מאוד מוצלחים. כעת יש לי מתאמן חדש שאיתו אני מתחיל תהליך. וכמובן אני מחפשת מתאמנים נוספים. כרגע אני צריכה עוד שניים. מאוד קשה לי למצוא מתאמנים ואני לא יודעת כיצד לאתרם, אני מפרסמת במקומות שונים אך ללא הצלחה. אני אשמח מכם לעצות ועזרה-מה אתם עשיתם כשהייתם כמוני?(מאמנת בחיתולים..:)) תודה שירה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התחלת הדרך

שירה יקרה, את יכולה להעזר בשרשור הסטאז'רים כאן למטה - להציע את האימון שלך. מה שעוד עבד עבורי בתחילת הדרך הוא חוג המכרים והחברים - הצעתי אימון לכל מי שעבר לידי. עוד נכון להתחיל לחשוב על הנישה שלך - התחום בו היית רוצה להתמקד. מי נכון לך שיהיה לקוח שלך? עם מי הכי היית רוצה לעבוד? למי תוכלי להביא ערך הכי גבוה? הקבוצה הזו היא קהל היעד שאת צריכה לחשוב איך לפנות אליו - כי גם הם מצידם יוכלו לראות יותר ערך באימון איתך אם לך יש ערך מוסף עבורם. את מוזמנת להמשיך ולהשתתף בפורום ולשתף בחויות ובשאלות שאת נתקלת בהן.

Shay Segal

New member
היי שירה, שאלה קטנה(וגם תשובה)

היי שירה את בדיוק הבחורה שמתאימה לשאול אותה את זה :) יש לי משרדים יוקרתיים ומרוהטים ליד קניון אילון, ואני מחפש מאמנים חדשים שיאיישו אותם יום בשבוע (במחיר ממש טוב) העניין הוא שאני לא מכיר יותר מדי מאמנים, ורציתי לשאול אותך אם לדעתך זה יכול להתאים למאמנים חדשים - הנה תמונות שתראי את המקום תודה :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2585444248524.127397.1627055077&type=3 ועכשיו בקשר לשאלה שלך: א. תתחברי לאתר biz make biz תהיה לך שם אפשרות להכיר אנשים חדשים שלעתיד יוכלו להיות לקוחות שלך ב. יש כל הזמן כנסים וימי עיון שניתן להכנס אליהם בחינם, או בעלות קטנה, אני אישית ממליץ לך ללכת יותר על הכנסים העסקיים (מן הסתם) שם יש לך הרבה אנשים שהם בדיוק קהל היעד שלך ג. תעדכני סטטוסים בפייסבוק עם כל מני מאמרים שלך, דוגמאות מהמאומנים שלך, הצלחות שלך, תתני שם עדכון חדש פעם פעמיים בשבוע, זה יתחיל לתפוס תאוצה עם הזמן ואנשים יתחילו לפנות אליך ד. כרטיסי ביקור (שמעוצבים בצורה נכונה ומפנים לדף נחיתה, אם את לא ממש מבינה בזה אני יכול לעזור לך...) לנטוורקינג בכל מקום שאת נמצאת בו, ככה אנשים מתרשמים, משאירים פרטים באינטרנט ותוכלי לחזור אליהם בזמנך יש עוד המון דברים אבל זה מה שעלה לי לראש כרגע :) יום טוב!

כמה דברים שיכולים לעזור

שלום לך שירה
זה לא רק שאת לא יודעת איך לאתר את המתאמנים. שיווק של אימון אישי הוא עניין של נסיון, זמן, ודורש גם הרבה אימון. למעשה פתחת עסק של אימון. בין אם ראית זאת כך, ובין אם לאו. זה המצב. את גם מאמנת, וגם משווקת של אימון. ככה זה עובד, כל עוד את עצמאית, וככה זה יהיה למשך לפחות מספר שנים (די גדול...). זה עולם האימון. אז קחי נשימה ארוכה. זה לא איזה מכשול קטנטן שאת תתגברי עליו עכשיו ותסיימי איתו. זה התחום. אפשר ליהנות מזה, מאוד, ואפשר לא...
מה עוזר? מה שענבל כתבה. ועוד כמה דברים: אימון לעצמך כל הזמן. זה חיוני. אני לא חושבת שאפשר להתקדם בלי זה. בין אם בתשלום או בהחלפה כלשהי. סופרויז'ן כלשהו. כנ"ל. אחד על אחד, קבוצה, תשלום, החלפה. זה קריטי. זה יכול להיות סדיר, זה יכול להיות פעם ב... כשיש צורך, אבל זה נדרש. למידת תחום השווק יש ערוצי שווק רבים, לכל אחד מהם תורה משלו. אפשר ללמוד בחינם דרך הרשת, אפשר להשתתף בכנסים, לרוב לא יקרים, אפשר לשלם עבור יעוץ או לימודים, ואפשר להתנסות בעצמך, לטעות הרבה וגם להקפיד ללמוד. ברוכה הבאה לעולם השווק. הכשרה מתמדת באימון ובטכניקות משלימות . לא מספיק למכור, צריך גם שיהיה מה למכור. צריך לשפר את האימון שלך כל הזמן. שני הסעיפים הראשונים עוזרים גם לזה. אי אפשר לשקוט על השמרים. כיסים עמוקים אם אין לך כסף לממן את כל העיל, יתכן שאת צריכה עיסוק מקביל לאימון שיעזור לך להרים את קריירת האימון. זו לא חובה, אבל זה מה שרבים מאיתנו עשינו. ומה אנחנו עשינו? אני עשיתי, ועושה כל הזמן ללא הפסקה, את כל מה שכתבתי למעלה. חוץ מהעיסוק הנוסף שאיתו סיימתי כבר לפני כמה שנים. כיום אימון הוא העיסוק הבלעדי שלי. אבל הוא היה קיים בשנים הראשונות. בהצלחה

ordanco

New member
!

שאלה מצויינת! עניתי על זה כבר כמה פעמים בפורום הזה, סאלי אולי נכין על זה תשובה מסודרת קבועה? אורן

reutgre

New member
אימון אישי

שמי רעות ואני בת 18, במהלך שנת שירות. אשמח לעבור תהליך של אימון אישי. המייל שלי: [email protected] תודה, ערב טוב.

למעלה