שלום לכל היקרים

מירב ד

New member
שלום לכל היקרים

המון המון המון זמן לא כתבתי כלום... זה לא אומר שאני לא קוראת... אבל בהחלט התגעגעתי (אפי..יש אישור לקצת דביקות? לא?!.. נו טוב..).. לא התגעגעתי.. אני עדיין בקיבוץ... העבודה קצת קשה..לא בגלל העבודה עצמה..למרות שגם העבודה הפיזית היא קשה...אלא בגלל השגרה... אני בן אדם שמאוד קשה לו להיות בשגרה..והשגרה די מטריפה אותי... אני צריכה ריגושים וחידושים כל הזמן..ואם לא..אני די מתחרפנת... אבל... מסתדרים... אגב..אני כבר לא ברפת... אני בחדר אוכל... עם החבר'ה בגיל שלי ("נעורים") ממש לא נוצר שום קשר... אולי בגללי...אולי בגללם..לא יודעת..אבל זה פשוט לא קורה... לעומת זאת..עם חברה קצת יותר גדולים ...21.. 22.. חיילים משוחררים כאלה... נוצר קשר..הרבה יותר טוב.. והם חבר'ה ממש ממש אחלה.. (חלקם לפחות)... שבוע שעבר הייתי בסיני... נסעתי לראות את הסוף של הפריז דאקאר (אם זה אומר משהו למישהו...) אם אתם רוצים לשוף בתמונות שצילמתי... וצולמתי.. את השבוע הזה בילתי בבית חולים... לא לא..אל תדאגו..כלום לא קרה לי.. אח שלי עשה תאונה עם אופנוע.. והיה צריך לעבור כמה ניתוחים לא נעימים... אז נישארתי איתו שם... אבל מצבו הרבה יותר טוב... אפילו מחייך .. ואתמול הוא השתחרר מבית החולים.... כל השבוע הזה היה עמוס רגשות... לראות את האח הגדול שוכב בבית החולים זה אחת החוויות הפחות נעימות שאפשר לעבור.. במיוחד כשאין לי שום יכולת לעזור לו... וגם כי האקס שלי קפץ לבקר בבית החולים... מה שגם היה לי קשה אחרי שלושה חודשים שלא פגשתי אותו... ... והחיים ממשיכים..ביום ראשון אני חוזרת לשיגרה המטורפת בקיבוץ... ומבטיחה להמשיך לבוא לבקר בשבתות..... מירב מה?!

אושר מ

New member
ידעתי על אח שלך...(יוני סיפר לי)

אבל הוא הכריח אותי להבטיח שלא להתקשר...... שמחה שהכל סבבה. כניסה לשגרה היא משהו שעאנחנו עושים לעצמנו. את יכולה להוציא את עצמך מהשגרה ע"י עשיית דברים שונים (זה קצת יןתר קשה בגיל צעיר כי אין ניידות וכו' ואח"כ זה קשה כי יש צבא ואח"כ כי יש לימודים ואח"כ יש משפחה), בקיצור זה הכל בנו. אל תתני לקטנות לעצור אותך!.

De-Panther

New member
אושר חחחחח תשאלי את מיטללל איזה קטע

היה בצ'ט לפני כמה ימים
טוב לראות את שתיכן כאן

אושר מ

New member
לא קטעים בכלל

אם אתה מתחזה לי עוד פעם אתה מת. ושלא תתקרב אלי בראשון למרץ. לא רוצה לשמוע אותך לא רוצה לראות אותך או להכיר אותך. מספיק לי הנודניקיות שלך פה. ואל תענה לי בבקשה. לא מעוניינת להכנס לויכוח. ואם תענה, אל תצפה לתשובה.

א) מותר דביקות, אבל במשורה, בבקשה.

ב) מה אני אמרתי על אופנועים?!? שמדובר באנשים שיש להם משאלת מוות והם מן הסתם מאוד מעוניינים בדיספיגורציה של הגוף בשלבים מוקדמים של החיים. יודעת אנוכי שמיד אזכה בקיתונות כעס מכוונך, היות ואת חובבת אופנועים ידועה, אבל דעתי נחרצת בנושא. ג) גם חברים בגיל 21 זה טוב, העיקר שיש שם. מדוע לא קיבלנו עדכון מהרפת? ו-ד) את הפיסקה האחרונה לגבי האקס שהגיע לביקור לא אהבתי. זכותי.

מירב ד

New member
מה בדיוק לא אהבת?

את הפסקה או את האקס? משאלת מוות?... אולי.. אבל גם להסתובב בת"א.. וגם לחצות את הכביש... וגם להיות חייל קרבי... וגם סתם לנסוע במכונית.... שניכנס לזה בכלל?... עדכון מהרפת לא קיבלתם כי... התרחקתי קצת מהמחשב בזמן האחרון.... חברים בני 21 זה מצויין... במיוחד שיש להם עיניים כחולות והם ממש ממש שווים.... מירב אופנוענית בפוטנציה

Idan91

New member
מירב, ../images/Emo187.gif

עוד לא סיפרו לך שעיניים כחולות הן לא כ-ז-ה להיט? הרי ידוע שהבונוס העיקרי ניתן על גומות חן.

מירב ד

New member
יו!...

שנים.. על גבי שנים...עיניים כחולות לא עשו לי את זה בכלל....בכלל.. בכלל... והן עדין לא..... אבל... כשזה מכלול של הרבה דברים... והעיניים הן הבונוס... ו..אז...... לא מדברים על זה יותר..
מירב

Idan91

New member
ממש לא. ../images/Emo187.gif

הצבע לא משנה, העיקר שיהיה שילוב יפה. עיניים כחולות, יצא לי לגלות, מכערות לעתים.

אוֹסי א

New member
לדעתי הצורה של העין הרבה יותר חשובה

ואני אוהבת עיניים כהות, עם עומק, אבל זה לא באמת משנה אם כל הפרצוף משתלב טוב.

Idan91

New member
אפי!! |פפפףףף| ../images/Emo187.gif

לא ציפיתי ממך להיתו מהאנשים שאומרים דברים סטייל "העיניים הן הראי לנשמה". בבקשה, הפסיקי.

אבל עידנית,

העיניים הן הדבר הראשון שמסגיר את האדם שבפנים. אחרת איך אוכל לזהות מיד, בשניה הראשונה, אם מדובר במחבל מסוכן לציבור או שמא בעובר אורח תמים, ולא אתבלבל ואירה בשניהם על המקום ?!?!

הם בדרך כלל ישנים

או נורא מופתעים כשאני לידם. אין לי זמן ו/או חשק לשמוע אותם מדברים.

למעלה