שלום לכל החיילים_ יש לי בעיה גדולה

• פותח הנושא Gn18
  • פורסם בתאריך

Gn18

New member
שלום לכל החיילים_ יש לי בעיה גדולה

שלום שמי ניב! אני צריך להתגיס ב 3/8/2003 כנירא לשריון. כולם אומרים לי שלא כידאי לי שריון, לברוח מזה. אני עצמי כבר לא יודע אם להתגייס בכלל, אם להתגייס לשריון, להיות קרבי או לא להיות. אני מבקש את עזרתכם מודה לכם מראש תודה!

HaloMatok19

New member
אחי שיריון זה לא כ"כ קל...

אם אין לך בעיה להיות בטנק באיזה חור בדרום שמסביבך חול ואבק כל הזמן, אז סבבה לך על זה... אחי תתגייס אל תעשה שטות, והכי הרבה תתחיל בשיריון ושם תתחיל לבקש לצאת, או שעכשיו תפעיל כוחות או קומבינות אם יש לך איך... בהצלחה גבר נ.ב. להיות חייל קרבי זה לא משהו שכל אחד יכול (לפי מה שאני חושב), זה תלוי ברמת הרצון שלך להיות לוחם והיכולת האישית ברמה הנפשית והפיזית (של לא להיות בבית הרבה ולהיות בכושר תמידי) בכל אופן, הרבה בהצלחה.

LoKKo

New member
קצת על קרבי...

הלו, מותק !! תתעורר! להיות קרבי זה לא לרות בג'בלאות כל היום ולתת "הקשב" למ"מ שלך! מה נסגר איתך? אני כן מסכים שזה דורש הרבה יותר מחייל ג'ובניק, כי אתה בסביבה שונה מאוד ממה שהכרת, ולרוב עם אנשים בלי אותו רקע כמו שלך. בגדול, אם אתה אוהב אתגרים , לך על זה. אתה תיראה בעצמך מה זה להיות קרבי. אני נהניתי מכל שניה. זו תחושת סיפוק אדירה שמי שלא חווה לעולם לא יבין אותה. בקשר לשיריון, זה בהחלט טחינה, אבל זה שירות עם המון אתגר, זה לא רק"אבק ובוץ". אם יש לך שאלות בקש לזה, תרגיש חופשי לשאול.

למעלה