שלום לכל החולמים,

שלום לכל החולמים,

חשבתי שאולי כדאי לי להתנסות בחווית החלומות הצלולים ולהתעמק בה, אבל אני בא לנוסע עם חששות. קיים מצב של איבוד שליטה בחלומות ואתה מרגיש "אבוד"? התחושות בחלום יכולות להשפיע על הגוף? מישהו מכם התנסה פעם בחלומות צלולים והוא מתחרט? אממ.. הייתי שמח לשמוע את דעתכם (הי, בבקשה תשכנעו אותי ללכת על זה, כן?) תודה, יובל :‎)

Roy1232

New member
אני לא רוצה לבטל את כל הדברים האלה,

אבל אני נאלץ לעשות את זה בכל זאת
. כל החלומות שלך (עד עכשיו) היו חלומות ללא שליטה. מן הסתם, כשתאבד שליטה בחלום צלול הדבר הכי גרוע שיקרה לך זה חלום רגיל, לא מודע. אתה חושב שתיעלם בdreamscape או משהו כזה
? אף אחד לא הגיע לחלום נצחי, המקסימום הוא שעה+ לחלום
. החושים לא ישפיעו בכלל על הגוף הישן שלך. הכל בראש, מה שאתה חש בחלום זה הד של מה שחשת כבר קודם (אם אתה אוכל לימון נגיד בחלום, התחושה תהיה זהה, כי המוח זוכר מה הטעם של לימון). המקסימום שיקרה זה שתסתובב במיטה לצד השני
התשובה לשאלה האחרונה - אל תפחד, גם אם אחרים אומרים לך שלא כדאי. חלום צלול הוא לא מזיק, אלא אם כן (ואני לא הכי מבין במקרים האלה, bluescale (פבל) מבין בזה) יש לך הפרעות חמורות. לאדם הנורמטיבי זה עושה רק טוב, יש אפשרות להתגבר על פחדים, לתקשר עם התת מודע, להיזכר בדברים שמזמן נשכחו, וכל אלה דברים שמשפרים מאוד את החיים. גם אם היה סיכון, הייתי לוקח אותו בשביל זה. (אם מעניין אותך, היו לי 2 חלומות צלולים עד עכשיו, ואחד שנוי במחלוקת(לא בטוח לגבי הצלילות שלו)). ותקרא אתרים שעוסקים בנושא... זה אולי גם יפריך חלק מהחששות שעוד יש לך

sabara

New member
לדעתי זה ממש כדאי

ואני רק מתחילה בנושא לא מזמן היה החצלול הראשון שלי מאז שהייתי בפורום וזה ממש כיף!!! אתה יכול לעשות מה שבראש שלך (כי החלום באמת בראש.. - הבנת זה מין משחק מילים כזה..)

אני בן 13, ומגיל 14 מסוכן אמרו, אבל שטויות כי

הספקתי כבר לחלום 3 חלומות צלולים בחודש, שזה מעולה אני חושב :) וזה בכלל לא מפחיד או מסוכן, אני חששתי תמיד שאני אגיע למין מקום אפל אבל בכלל לא, הגעתי למקומות מגניבים כמו למצולות וכו', אם ישפר את הרגשתך ואולי ירתק אותך יותר, אז בחלום השני שחיתי במים בלי קשיי נשימה בכלל, בבחלום הראשון לא היה כל כך חלום רק קליטת הצלילות, חלום שלישי כבר הספקתי לעשות מלא דברים כמו לעוף וליצור דברים. ותדע שאני חושב שחלומות צלולים באמת משפרים את הרגשות של האדם, בשבילי זה מין עולם דימיוני שאני יכול לעשות מה שבא לי ואני לא יודע מתי אני אכנס אליו שוב, ושם הכי טוב לי :) וזה ממש משפר את הרגשתי. תנסה חלומות צלולים זה מדהים : )

Bluescale

New member
סייג אחד ועם הכל אני מסכים

יש לך הפרעות ידועות כמו ספיחת סרוטונין לא תקינה,חוסר שינה,אנדרנלין מוגבר או השתמשת פעם בסמים באורח מסיבי? אם לא או שאתה לא יודע אז לך על זה :>

לא בכלל לא, אני רק בן 12! והצלחתי, לא מסוכן >

אני גם הצלחתי בפחות מחודש, 3 חלומות, ודרך אגב, אני חושב שצעירים יכולים יותר, כי הדימיון יותר מפותח. במקרה שלי. : )

jast

New member
אני יודעת..

אני בעצמי כבר כמה שנים מתעסקת בזה... יש לי תקופות שכמעט כל החלומות הם צלולים.. הגבתי על מה שהוא אמר. לא לך.

למעלה