שלום לכל החדשים!

tao_girl

New member
שלום לכל החדשים!

וברוכים הבאים :) זה ממש כייף לראות אייך הפורום גדל, אני לו ממש שולחת הודעות , אבל אני עדיין עוקבת אחריכם לא ממש היה לי משהו לומר עד עכשיו.

zViper

New member
כמוך כמוני..../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ברוכים הבאים!

אגב, רציתי להפנות שאלה לכווולם, לי אישית יש סימפטיה לנושא, במיוחד גם לנושא שקשור בדרך-עקיפה:"פנטום-האופרה" שאלתי היא: האם אולי למישהו/י יש מידע שלי לא ידוע, האם "פנטום-האופרה" אכן אמיתי או פרי-דימיון? לידע כללי: ידוע שהמחבר שכתב את הספר(גסטון לרו) לפני כל העלילה, מציין בגוף-ראשון על כך שנראו סרידיו של "הפנטום" במעמקי האופרה בצרפת... (מיותר לציין שבכל העלילה של הסיפור-זה, מדובר בעצם על משולש-אהבים, בין זמרת-מתחילה (כריסטין),אהובה משנים-רבות(ראול) ו... הרוח השוכנת בבית האופרה הנקראת/קורא לעצמו "הפנטום"(אריק))

wee man

New member
שלום שלום לכם!!

אני גם מממש מאושר לראות איך הפורום פה גדל ומתפתח :) אתם מוזמנים לכתוב פה יותר, אני בטוח שיש לכם מה להגיב. אני חושב שתמצאו עניין בלהשתתף בדיונים :) ינון

drunky

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo121.gifהייי../images/Emo70.gifגם אני חדש../images/Emo185.gif

קוראים לי רועי וכבר כתבתי הודעת הצטרפות אבל חוץ ממשהי אחת אף אחד לא הגיב... אני נכנס הרבה לפורום וגם התחלתי לשרשר תמונות נוספות של רוחות ויש לי עוד הרבה דברים יפים שאשמח לשתף אתכם בהם... בקרוב.... אני בן 18 - לומד ביב' - לחוץ ממבחנים מתכונות ובקרוב גם בגרויות - וכייף לי פה... (אני אוהב לפחד...) - אהבתי בעיקר את סיפורי האימה שכתבתם - אני לא תמיד מספיק לעקוב אחרי כל ההודעות אבל משתדל מאוד... אז אני רוצה לראות ברכות וקבלת פנים כמו שצריך.... רועי

wee man

New member
שלומות! :) יאא איזה כיף!!

אני מרוצה שהרבה מגיעים! בהצלחה ותהנה!!! תודה על התמונות :) אני אפתח שרשור תמונות (הקודמות עם הנקודות והעשן המוזר קצת מוזרות) כי אני רוצה להרחיב את הגלריה.

Flame

New member
ברוח (חיחיחי) הבא רועי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ברוך בואך לפורום
!!!! אני ממש מקווה שתהנה פה
אנחנו שמחים שהצטרפת לפורום (למרות שתמיד היית
) תמיד שמחה לראות חדשים, מצטערת שלא קיבלתי את פניך כראוי...
..פשוט היתה תקופה שבה לא היה לי זמן לכתוב..אז הנה, חיבוק
בהצלחה בבגרויות ובכל מה שתעשה
שבת שלום לך
!

drunky

New member
מה../images/Emo35.gifזה הכל, רק 2 אנשים../images/Emo35.gif../images/Emo185.gif

אני רוצה שרשור ארוך של קבלת פנים.....
לא חשוב בכל אופן רק רציתי להמליץ לכם על סרט שהולך להיות בסינמה 1 בכבלים הדיגיטלים (לי יש יס אבל מה איכפת לי ראיתי אותו בקולנוע - פי 1000 יותר כייף) -טוב לא משנה.. בקיצור - הסרט הוא "האמת שמתחת לפני השטח" עם הריסון פורד ומישל פיפר, סרט אימה מצויין ומשובח, ויש בו אפילו רוח מסתורית, אני לא אספר יותר מידיי אבל לזוג המושלם מתעוררת בעייה, כאשר מישל מגלה כי בעלה, הריסון, בגד בה בעבר, והיא מעלה את הרוח, והרוח לא רוצה לעזוב אותה ורודפת אותה ואת הבית עד ש..... טוב תראו כבר את הסרט ואז תדעו מה קורה בסוף, אין פה סוף מפתיע או משהו כזה... הוא קצת מפתיע, אבל בככלי סרט מצויין ומשובח - אחד מסרטי האימה הטובים ביותר שראיתי... רועי

drunky

New member
תבדקי בערוצים...../images/Emo185.gif

פשוט אני לא יכול לעבור עכשיו לקחת את העיתון כי אמא שלי שוטפת....

0oBo0

New member
הסרט שרועי המליץ הוא בשעה 21:30

"האמת שמתחת לפני השטח" בערוץ סינמה 1 משעה 21:30 עד 23:00 ביום שבת 29.3 צפייה נעימה!

I am a freak

New member
בהזדמנות זו..... ../images/Emo26.gif

אני קורא לקוראים בפורום שלא משתתפים, תראו את עצמכם! שנכיר גם אותכם. הפורום באמת גדל והתפתח... הלוואי וזה ימשיך ככה....

tribe spirit

New member
חיחיחי...../images/Emo118.gif

אני אגיד כשיהיה לי משהו...אני פשוט אפפעמ לא מוצאת משהו מעניינ לומר..אני אנסה...

I am a freak

New member
אני דווקא שמח../images/Emo70.gif

אני שמח שאני מדביק את האנשים שאני מדבר איתם בשמחה ולא בדברים אחרים....
יום טוב,

danihell7734

New member
פורום מעניין

והיי אני דניאל חדש פה אני מכיר שני אנשים מפה ד"א

Flame

New member
שלום דניאל../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום
אני ממש מקווה שתהנה פה
...! אגב, את מי אתה מכיר פה ?

למעלה