שלום לכל החברים

joni23s

New member
שלום לכל החברים

יש אתר חדש ללימודי השפה הסינית אתם כולם מוזמנים להכנס ולהתרשם האתר הוא של חבר טוב שלי . לדעתי האתר מאוד ידודיתי ונעים ומשדר אוירה של סין אז שיהיה בהצלחה יונתן

yaelisam

New member
ברור שזו פרסומת

גם לא נראה לי שהכותב יכחיש. לפחות הוא מודה שזה של חבר שלו, ושזה אתר טוב- "לעניות דעתו".

bizhar

New member
אמת בפירסום?

זה לא אתר ללימוד סינית כפי שהוא מציג את זה אלא אתר של בי"ס ללימוד סינית.

bizhar

New member
וכאתר בי"ס...

פשוט, ברור, מהיר, יפה לעין, לא עמוס בפרטים מיותרים. בקיצור - לטעמי..:)

joni23s

New member
תודה רבה

האמת אני זה שעיצב את האתר , חשוב לי מאוד לקבל פידבקים על האתר , בשביל לראות איך אנחנו יכולים לשפר תודה לכולכם על התגובות המהירות . בברכת אור יונתן

Mei11

New member
האתר נראה סבבה

הבעיה שלי, כמי שמנהלת את הפורום, היא שזו פרסומת, ולא, כפי שכתבת, "אתר ללימוד סינית". זה פרוייקט חדש, אני מבינה, ואין לנו שום פידקים לגבי שיטות הלימוד, מלבד מה שנכתב שם, וכידוע אין הנחתום מעיד על עיסתו. אני מאד שמחה שיש יותר אפשרויות ללימוד סינית, אבל הייתי עוד יותר שמחה אם מי שמנצלים את הפלטפורמה של הפורום כדי לפרסם את עצמם גם ישתתפו בפורום ויראו לנו למה כדאי ללמוד אצלם בכך שיפגינו את הידע שלהם והסבלנות שלהם במתן תשובות לשאלות שנשאלות כאן.

happydog23

New member
מותר להיות קטנוני?

בפירוט תוכן השיעורים באנגלית כתבת Assay (הערכה של משהו), ואני חושב שהתכוונת ל- Essay (חיבור או קטע קצר).

cruiser

New member
אתר נחמד דווקא , אבל...............

מאז שענין לימוד השפה הסינית קיבל תאוצה, אני אפילו לא סומך על ברליץ שילמדו אותי כמו שצריך. מניסיון שלי סינית זה לא אנגלית ולא ניתן ללמוד את זה בכל מקום ועם כל מורה.

למעלה