שלום לכל החברים ....

saarch

New member
שלום לכל החברים ....

צריכה את עזרתכם ברעיונות לעוגת רכבת ו .... מחפשת משהו מקורי לתת לכל ילד הפתעה (לא עוגיות מצויירות) תודה מראש על העזרה סער

michahz

New member
אולי תעשי רכבת ובקרונות תשימי כל

מיני חיות ובסוף כל ילד יקבל את אחת החיות?

t a l talim

New member
רעיונות-

עוגת שוקולד בגביעי גלידה תפוחים מסוכרים מקושטים (מצרפת תמונה של תפוחים שהכנתי) שיפוד ממתקים- אפשר לעשות מהם סידור יפה על שולחן יום ההולדת- ביום ההולדת של הבת שלי הכנו שיפודים כאלה, ריססנו חצי כרוב בספריי זהב, ונעצנו בעזרת סיכות פלסטיק המון פייטים צבעוניים בכרוב. העמדנו במרכז השולחן ונעצנו את שיפודי הממתקים לכל הכיוונים: גם הרווחנו שעות יצירה לפני יום ההולדת, גם קישוט מקסים לשולחן וגם הפתעות לילדים בננות קפואות ומצ'ופרות על מקל- קולפים בננות, וחותכים לשניים . ממיסים שוקולד, נועצים כל בננה על מקל וטובלים בשוקולד וסוכריות צבעוניות. שומרים במקפיא עד להגשה. טעים ובריא. שקיות הפתעה מדליקות- ביום ההולדת של הבת שלי הכנו שקיות מדליקות, בצורת סוכריה על מקל- קניתי מספר ממתקים לכל ילד, וההפתעה היתה עפרון ארוך- ארוך. עטפנו את הממתקים בצלופן צבעוני כסוכריה (הממתקים מגולגלים באמצע וקשירה משני הצדדים), והעפרון בלט החוצה כמקל. הסוכריות הענקיות עמדו בכלי זכוכית יפה על השולחן כסידור פרחים (בכלי עצמו הוספתי כמה ממתקים צבעוניים לקישוט), וחולקו בסוף המסיבה. גם כאן מרווחים הפעלה יצירתית לפני המסיבה. מקווה שנתתי לך כיוון

מ י כ ל פ

New member
עוגות שוקולד בגביעי גלידה

האם אופים את העוגה בתוך הגביעים או שמעבירים לאחר האפיה ?

Nיכל

New member
קונים גביעי קלידה עם בסיס שטוח

ממלאים בבלילת עוגה עד 3/4 גובה הגביע ואופים 20-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש., טובלים בשוקולד מומס ובסוכריות צבעוניות

Nיכל

New member
הנה הגביעי שהכנתי לגן של הבובה שלי

לסיום שנה שעברה ביחד עם עוגת כספיון

מ י כ ל פ

New member
מדהים

ממה עשויים הדגים על המקלות ואם כב אז כבר תראי את עוגת כספיון תודה רבה רבה

Nיכל

New member
תודה!הדגים הם סוכריות RFM שהכנתי

את עוגת כספיון אעלה מחר, אין לי כאן את התמונה

saarch

New member
טל תודה על העזרה .... בהחלט נתת לי

כיוון ... איזה כיף לראות אותך כאן - איך היה???? העוגה שהבאת כמובן עוצרת את הנשימה
שיהיה המשך שבוע נפלא

Nיכל

New member
אחלה רעיונות טל! שכחת את התמונה

של התפוחים... נורא רוצה לראות!

למעלה