שלום לכל החברים

odeliaabut

New member
שלום לכל החברים

מה המצב? אני מקווה שהכל בסדר אצל כולם והכל טוב רציתי לאחל למאיה חברתנו שנוסעת ליוון שתעשה חיים בשביל כולנו ותיהנה ותראה את המקום היפה בעולם ותלך לראות כמה שיותר אומנים ובקשב לי אליכם מי יכול לעזור לי לפרש א תהשיר של חריס אלקסיו' הוא נמצא בקזה וכתוב ככה apopsa thelo na pio הלילה אני רוצה לשתות אשמח מאוד אם תאזינו לו מומלץ שיר יפה ומי פה שיוכל לעזור עם התרגום אני מודה מראש

GLGGM

New member
Apopse thelo na pio

הלילה אני רוצה לשתות Music: Antonis Vardis Lyrics: Sofia Argyropoulou הלילה אני רוצה לשתות כלום לא לזכור אחר כך להיכלא במלכודת עשן הסיגריות המיתמר לא לפחד מהתוצאות מעשיי. הלילה אני רוצה לשתות אני רוצה לברוח מגבולותיי בתוך העשן להתוודות על חלומותיי האבודות הלילה אני רוצה לשתות אני רוצה לצאת מגבולותיי ליעלם בתוך העשן לא להסתכל שוב מאחורי הסיגריות יבעירו אותי והמשקה יכבני לאחר שנפגעתי כה קשה הכל יכול להפוך לאפר

sysyv

New member
לאודליה וכולם אנגלויוונית

APOPSE THELO NA PIO MOUSIKI: ADONID VARDIS WORDS: SOFIA ARGIROPOULOU APOPSE THELO NA PIO TIPOTA META NA MI THIMAMAI MESA STON KAPNO NA PAGIDEVTO SINEPIES NA MI FOVAMAI APOPSE THELO NA PIO THELO NA KSEFIGO APO TA OREA MOU MESA STON KAPNO NA EKSOMLOGITHO YA TA XAMENA ONIRA MOU THA ANAVO ME TSIGARA THA SVINO ME POTA TORA MOU PIRA TI LAXTARA STAXTI NA GINOUN OLA PIA APOPSE THELO NA PIO OLOUS KAI OLA NA TA DIAGRAPSO MESA STON KAPNO NA EKSAFANISTO PISO NA MIN KSANAKITAXO THA ANAVO ME TSIGARA...

odeliaabut

New member
תודה רבה

תודה רבה רבה לכל אלו שעוזרים בפירושים תודה רבה מקרב לב

rodedy

New member
עצה

באתר של חארס יש תרגום לאנגלית של כל דיסק החדש

למעלה