שלום לכל החברים

מיהNY

New member
שלום לכל החברים

הצצתי כמה פעמים בפורום והחלטתי שאתם ממש נחמדים וכיף לקרוא את מה שאתם כותבים... אני ישראלית שגרה בניו יורק ב-9 שנים האחרונות(וואו...כבר עברו 9 שנים אני לא מאמינה) בת 38 נשואה +3 ועוסקת בהוראה..זהו עד עכשיו היתה לי בעיה עם ההגדרה של ישראלית בחו"ל ואל תשאלו אותי למה
כי זה סיפור ארוך... אז שאלה ראשונה שלי אליכם היא...בקרוב כנראה כבר ממחר יהיה לי מחשב חדש אני מאותן נשים שיודעות לעשות את הפעולות הכי פשוטות במחשב..ממש רובוטית קטנה...מחייכת...כמובן שאצטרך להתקין שוב את העברית ואני ממש ממש לא זוכרת מה עשיתי בפעם הקודמת...אז אם אתם יודעים תסבירו לי בצורה הכי פחות מסובכת שאפשר...מה צריך לעשות... תודה ובוקר טוב
מיה ניו יורק

iditbs

New member
רגע, לא אמרת שאת נשואה?

אצלנו לפחות, אני מחליפה מנורות, מרכיבה רהיטים חדשים ולוקחת את המכוניות לטיפול אבל הוא מתקין את העברית (רק בשבילי). אז אני לא יכולה ממש לעזור אבל אני יודעת שאם את עוברת לXP אז יש דרך די פשוטה. זה כרוך במספר צעדי מקלדת. אם זה מה שאת צריכה, תגידי ואני אסכם את החומר בשבילך (אבל זה בטח יהיה בערב).

מיהNY

New member
אני ....

עוברת ל-XP זה מה שאני צריכה...אם תוכלי לעזור אשמח מאוד אה...ועוד משהו...אני מכינה אחלה מרקים...מה לא טוב? תודה מיה ניו יורק

מיהNY

New member
עפרית

תבואי לניו יורק תקבלי
קבלתי את המסר...ממש מדהים... תודה על קבלת הפנים החמה
מיה ניו יורק

טל ר

New member
איזו מערכת הפעלה?

למשל: Windows XP Home Edition Windows XP Professional Windows 2000 Professional Windows ME

מיהNY

New member
הי טל ר

Windows XP Home אם אתה יודע מה צריך לעשות אשמח... תודה מיה ניו יורק

טל ר

New member
ועוד משהו קטן...

סמני את התיבה (Checkbox) שכתוב לידה: Install files for complex scripts and right-to-left languages

שלית

New member
הוספת עברית בWin XP

הסבר להוספת עברית: בפינה השמאלית התחתונה לוחצים על Start שם בוחרים באופציה האמצעית מימין Control Panel נכנסים לאופציה Date, Time, Language and Regional Options אז נכנסים לאופציה Regional and Language Options נפתח חלון שכותרתו Regional and Language Options ובו יש שלושה חוצצים- נכנסים לחוצץ האמצעי (Languages) ומוודאים כי ה-וי הלפני אחרון (זה שמתייחס לשפות מימין לשמאל) מסומן – אם לא יש לסמן ולחזור על השלבים... אם מסומן, יש ללחוץ על הלחצן עליו כתוב Details (המופיע בחוצץ האמצעי מימין)- יפתח חלון באמצעו מצד ימין מופיע לחצן עליו כתוב Add- לאחר לחיצה עליו יופיע חלון שכותרתו Add Input Language שם ישנה גלגלת בה יש לבחור Hebrew וללחוץ OK... זהו בעצם! מקווה שיצא מובן... (אם לא - אשמח לענות על שאלות...)

iditbs

New member
הבטחתי תשובה בערב, אבל שלית

הקדימה אותי. גם אצלנו זה עובד בדיוק כפי שהיא הסבירה. בהצלחה ובהנאה מהמחשב החדש!

מיהNY

New member
יוווווווווווווו תודה לכולם../images/Emo24.gif

עכשיו אני בעברית עם המחשב החדש איזה כיף זה כשיש דברים חדשים לילה טוב מיה ניו יורק

ננסנס

New member
הלו מיה... קצת התבלבלת...

שו לילה טוב ... את בפורום ישראלים בחו"ל, שכחת ?!
שבת שלום (אני הערב מתארח קרוב אליך, היזהרי...)

iditbs

New member
הי ננסנס, אולי תספר לכולנו

ממה היא צריכה להיזהר?

למעלה