שלום לכל החברים.

DREAM111

New member
שלום לכל החברים.

שאלה לי אנשים יקרים. יש מפה אנשים שמגיעים למפגש של החדר רק שמנות בצ´ט? אשמח לדעת תודה.

יש מפגש והפרטים הם

זה יהיה ביום חמישי בערב כמובן...... ועל המקום יודיעו עוד יום יומיים, אני באההההההההההההההה אז חסר לך שאת לא תגיעי התגעגעתיייייי אישה יפה.

טוב...אני בטוח לא באה!!!..ולמה?

כיוון שאני באילת....וחוזרת רק ביום שישי
... פעם אחרת...

ס י ג ל י

New member
יו מקסי

שאת לא תדעי על המיפגש?????????? מכות לאח שלי!!!!וגם לי-וגם לך יקירתי שנעלמת לנו מהצאט.הכנתי מודעה ביום רביעי אז תשימי לב כמה זמן את נעדרת.... יקירה -בטלי טיול כי את באה!!!אחרת....אני מבטלת הכלללללללללל.. אוהבת אותך..

האמת? צודקת!

לא הייתי הרבה זמן.....אך לא יכולה לבטל נשמתי...רק היום סגרתי על זה...אם הייתי יודעת לפני....הייתי דוחה..זה בלתי אפשרי כבר מתואם אם יותר מידי אנשים בכדאי לבטל (ואינני יכולה לאכזב את אחייניותי)... פעם אחרת אני אצטרף....את יודעת שאני ממש נהנית....ולבטל? אוי ויי זמיר...מה פתאוםםםםםםםםם למה לבטל? הגזמת....תהנו ותבלו...וספרי לי איך היה
צ´או....אוהבת יותר מקסימושששששששששששש

צ´אט

ראשית, בוקר טוב לכולם, זהו ביקורי הראשון כאן ואני מקווה שאשתלב היטב ביניכן... לשאלתך, אני מרבה לבקר בחדר "רק שמנות" גם בצ´אט של תפוז וגם בIOL. אין הבדל עקרוני בין החדרים האלה לבין חדרי צ´אט אחרים מלבד העובדה הברורה מאליה שכאן יפנו אלייך אנשים שמראש מעוניינים בשמנות, ואם את גם מוסיפה את הגיל שלך לניק שבחרת אז את משיגה סינון מסויים של הפונים. אגב, בעניין הגיל, אני מוסיפה תמיד את הגיל ומקבלת פניות לא מעטות מגברים צעירים מאוד (אני כבת 50) הנמשכים לנשים שמנות ומבוגרות מהם. התופעה לא ממש מובנת לי ואני תמיד מחפשת להבין מה מסתתר כאן... אולי תוכלנה להאיר את עיניי... אני מניחה שאני לא היחידה ובטח כבר התנהל כאן דיון בנושא אך אשמח לשמוע תגובות והתנסויות, אם יש כאלו. שיהיה שבוע נפלא לכולן!

DREAM111

New member
היי לך וברוכה הבאה קודם כל.

תראי התופעה של חיזור אחרי נשים גדולות כבר הופנם והתקבל על ידי. בתחילה אני מודה שהדבר נראה לי מוזר והיה לי דיי ברור שהמטרה היא בעצם אחת ויחידה. (בטוחה שאת יודעת מהו). לגבי הנושא של הגליאים אומנם לא בעלת ניסיון כנסיונך אבל כן הגעתי למסקנה ש"הצעירים" שמחפשים אישה מבוגרת מחפשים אותה להשלמת החוסרים שחווה בחייו או לשם הגשמת פנטזיות ........ עם אישה בעלת ניסיון וידע. כאלה אינני מקבלת אבל כן כבר מקבלת את זה שיש גברים מקסימים שפשוט אוהבים אותנו גדולות נשיות ויפות. הייתי ממליצה לך לדפדף אחורנית ולגלות את כל הסיבות.

z i s y l e

New member
יקירתי החולמת.....

תהיי בטוחה שאם אלך את באה איתי! אני אתקשר אליך.

DREAM111

New member
היי חמודה שלי. ../images/Emo24.gif

בטח שנדבר. אני חושבת שאני הולכת הפעם נראה. צריכה לראות מה עם העבודה עשו לי איזה קטע ואני הולכת לעשות בלאגן היום בעבודה ואז אדע מה קורה איתי ביום חמישי.
ות ממני שמתעגעת לך.

למעלה