שלום לכל החברים!

itamarc8

New member
שלום לכל החברים!

מה שלומכם ואיך המרגש .? אצלי הכל טוב מרגיש יותר טוב לאחר שעשיתי חיסון והייתי בביקרות התיפקודים ירדו קצת אבל אני מרגיש יותר טוב לאחר כמה לילות שלא ישנתי בגלל שיעולים. כרגע המצב בעבודה די חלש אין הרבה עבודה ויש פיטורים (5 הלכו הבייתה)ויש עוד 10 או יותר שיופטרו אני כרגיל מבלה את רוב זמני בעבודה 11 שעות כמו שכולם יודעים עובד נהג משאית שיש צורך וכייף לי מידי פעם לעלות על ההגה ולצאת לדרכים לראות אנשים ולצאת ממסגרת סגורה חוץ מזה פחות יוצא לבלות אני מאחל לכולם רק בריאות אושר ועושר והצלחה בחיים ממני איתמר

sporTV

New member
ערב טוב איתמר!

כרגיל, מעייף אותי לקרוא את סדר היום שלך
מקווה שתצליך לשמור על מקום העבודה כי אתה נכס בשבילם! גם אני נפלתי בגלל החיסון שפעת (יכול להיות...אולי בגלל משהו אחר) ואחרי שחטפתי וירוס אני באישפוז בית..... תחזיק מעמד!

בתור הורה לילד עם cf מעודד לקרוא שאתה

עובד קשה.. או כלשונך "מבלה .. בעבודה" חח :) אני מאחל גם לך הרבה בריאות ואושר וכמו שאומרים: המברך מתברך. בהצלחה !

עובדים עובדים....

רוב המבוגרים עם CF עובדים אמנם איתמר עובד שעות שלא נדע, בן אדם שור לא ברור איך היה מחזיק מעמד.... אני עובדת שלושת רבעי משרה וזה מספיק לי.... (השעות, לא הכסף....
) ועכשי ו למיטה היום החלטתי ללכת לישון מוקדם למרות שיש לי מנה של אנטיביוטיקה לגמוע לוריד.... כך שכנראה אעזר השעון המעורר... בעסה כל מה שמתחשק לי זה להניח את הראש על הכרית ו...

אני רוצה לכתוב.. כל הכבוד !

אני משער שיגיבו לי בהאם יש ברירה אחרת?! חייבים לעבוד. או, שיגידו כיף לעבוד מאשר להיות מובטל.. בכל זאת מגיע לכם כל הכבוד, דברים כאלה בהחלט נותנים דוגמא והשראה לצעירים יותר (ובוודאי וודאי לבריאים), וגם עידוד ותקווה להורים צעירים שחושבים על העתיד ולא יודעים עד כמה אפשר להסתדר... לילה טוב ! מקווה שהתעוררת בסוף לאנטיביוטיקה
שאגב, זה באמת נשמע בעסה, להזריק ולחכות עם זה (לא יודע כמה זמן) כשמתים מעייפות.. מקווה שזה עבר בשלום :)

sporTV

New member
אין ברירה.....

אבל זה מבחירה. עם כל העייפות הכרונית והנפשית מהטיפול במחלה, חייבים להשקיע כדי להגשים חלומות... וזו השקעה מטורפת! לגבי כמות שעות עבודה, איתמר הוא מקרה הקיצון של הסיאפניקים לדעתי
אפשר לעבוד הרבה פחות, להרוויח מספיק בשביל להתקיים, וברור שזה לפעמים דורש עזרה מרובה של המשפחה... בכל אופן, כמו שיש המון וריאציות למוטציות הסי.אף, גם לחיים עם הסי.אף יש הרבה אופציות..

vikvik

New member
כמה שאני מבינה אותך

אולי הצבטרות אירועים אולי האנטיביוטיקה השונה , אבל מאז שהתחלתי את העירוי הביתי (היום בצהריים) אני ישנה כמו שיכורה... והנה 3 בלילה וצריך לסיים את המנה...

טוב, כי את לא עובדת....

גם אני לא הייתי מתנגדת לשיון לישון ולישון בכלל לא לקחתי חופש... אני עובדת קצת פחות ת'אמת לא יודעת למה... וורקוהולית יש משהו שאני מאוד רוצה לסיים בעבודה אבל שלוש בלילה?? טוב, תמיד בהתחלה עד שמסדרים את השעות זה קצת מטורף לא אין בכלל מנה לצהרים מחכה למשלוחה...

sporTV

New member
../images/Emo6.gif

איתמר הוא נכס !!!!!! הלוואי והיה לי הכוחות שלך לשרוד יום ארוך שכזה
שרק תמשיך ככה (כי זה כנראה טוב לך...)

itamarc8

New member
../images/Emo140.gifתודות למברכיי

אני במשך כל חיי אני הייתי עובד שעות רגילות ופלוס שעות נוספות כך שזה דבר שאני התרגלתי אליו וזה לא בא ככה יש ימים שאני חוזר לבית מותש אבל חברה צריך פרנסה נכון שזה המון שעות אבל זה מה יש לא מוכן לחיות מקצבת ביטוח לאומי אני רוצה להתקיים מהמשכורת שאני מרוויח ותו לא אני מאחל לכולם שתהיו כמוני ויהיה לכם את הכוחות לעבוד אגב אם בהזדמנות שאני יעבוד נהג משאית במרכז מי מוכן לבוא איתי לראות איך אני עובד נהג משאית מתוך הסתכלות של חולה אחר שיהיה לכולם אחלה שבת שלום והמון בריאות ידידי היקרים איתמר

למעלה