שלום לכל החבר'ה פה תגידו אתם יכולים להמליץ לי על להקה\זמר כל דבר דומה,משהו בסגנון EVanescence? תודה!
N noritl1 New member 27/6/03 #1 שלום לכל החבר'ה פה תגידו אתם יכולים להמליץ לי על להקה\זמר כל דבר דומה,משהו בסגנון EVanescence? תודה!
R Rudess New member 27/6/03 #2 כן בטח King Crimson - In The Court Of The Crimson King Jethro Tull - Aqualong Genesis - Selling England By The Pound
כן בטח King Crimson - In The Court Of The Crimson King Jethro Tull - Aqualong Genesis - Selling England By The Pound
R rpg2003 New member 27/6/03 #3 נדוש, אח שלי.. למה שלא תמליץ על close to the edge plague of lighthouse keepers the snowgoose ו trilogy...
נדוש, אח שלי.. למה שלא תמליץ על close to the edge plague of lighthouse keepers the snowgoose ו trilogy...
R Rudess New member 27/6/03 #4 חחח כי את אלה שציינתי אני מן הסתם אוהב יותר (ובמקרה גם יותר מאלה שציינת)
ש שיר דויטש New member 28/6/03 #5 בכל זאת הלהקה שהיא ציינה היא יחסית לא מוכרת כל כך (אני, לפחות, לא שמעתי עליה מעודי). מן הסתם היא מכירה את הקלאסיקות, אם כן.
בכל זאת הלהקה שהיא ציינה היא יחסית לא מוכרת כל כך (אני, לפחות, לא שמעתי עליה מעודי). מן הסתם היא מכירה את הקלאסיקות, אם כן.
M meandmeandme New member 28/6/03 #7 יקירי... אתה צריך להיות גאה בעצמך... אתה הצלחת בכשרון רב להתעלם באופן מוחלט מקיומה של הלהקה הזאת ועל כך תבורך. אם אתה בכל זאת רוצה להכיר אותם תפתח אמטיוי ומתישהו ב15 דקות הבאות אתה תתיקל בקליפ שלהם. ההודעה שלו יותר מתאימה לפורום גראנג' לדעתי.
יקירי... אתה צריך להיות גאה בעצמך... אתה הצלחת בכשרון רב להתעלם באופן מוחלט מקיומה של הלהקה הזאת ועל כך תבורך. אם אתה בכל זאת רוצה להכיר אותם תפתח אמטיוי ומתישהו ב15 דקות הבאות אתה תתיקל בקליפ שלהם. ההודעה שלו יותר מתאימה לפורום גראנג' לדעתי.
ש שיר דויטש New member 1/7/03 #9 הם דווקא לא רעים בכלל ממה ששמעתי עד כה, לפחות. והשיר ששלהם שרץ באמטיוי הוא שילוב מוצלח של מספר סגנונות מוסיקלית.
הם דווקא לא רעים בכלל ממה ששמעתי עד כה, לפחות. והשיר ששלהם שרץ באמטיוי הוא שילוב מוצלח של מספר סגנונות מוסיקלית.
R Rudess New member 1/7/03 #10 תשמע את כל האלבום השיר שלהם ב-MTV אכן שיר נחמד אבל אני שמעתי את כל האלבום וממש לא אהבתי אני מציע לך שתשמע את כל האלבום שלהם , הם די ממחזרים אותו כל הזמן
תשמע את כל האלבום השיר שלהם ב-MTV אכן שיר נחמד אבל אני שמעתי את כל האלבום וממש לא אהבתי אני מציע לך שתשמע את כל האלבום שלהם , הם די ממחזרים אותו כל הזמן