שלום לכל ההונגרים

ישRאל

New member
שלום לכל ההונגרים

ה ו ד ע ה לכל הבאים ביום שישי למוזיאון,, לבוא כולם בלבוש חם מאוד צפוי מזג אויר סוער וגשום ואולי אפילו שלג,,לא לשכוח אנחנו ניהיה בצפת,, לכל מי שיש פריטים מהונגריה שקשורים לשואה כמו ,,סיפרי קדושה,טליטות,חנוכיות,או כל פריט שאין לו צורך בו אני מציע להביאו איתכם וליתרום למוזיאון,אני אישית תרמתי המון פריטים שהסבא שלי הביא מהונגריה וכניראה שאביא עוד ביום שישי וזאת כדי להנציח את השואה של יהודי הונגריה,,כי אני יודע ובטוח שהמוזיאון ישמר את הפריטים הנ"ל בצורה הטובה ביותר,, להתראות ביום שישי,,

B T1

New member
ישראל-הונגרים לא מפחידים......

בגשם ואולי קצת שלג. כילד בבודפשט, בחורף הסתובבנו עם כדורי שלג בכיסים. והידיים קפאו.

orlu

New member
BT1 מיסתבר שגם אתה וגם ישראל

הונגרים בנישתמכם משום שאני חשבתי שישראל רוצה לפתות אותנו להגיע לצפון מפאת ולמרות השלג (שלא ניראה באופק) ולך היה ברור ששלג זה אחללה ואותך לא מפחידים עם תענוגות

yuliana1

New member
הונגרים

נעים לי לשתתף בדיון על הונגריה ועל בודפשט ! לא ידעתי שבצפת יש מוזאון ליהדות הונגריה. יש גם מוזאון בניר גלים על יד העיר אשדוד יולי

ישRאל

New member
לא יודע איך אתם אבל אני,,,,,

מגיע בכל מזג אויר,,,ואל נא תשבו את הקור של צפת עם הקור של בודפשט,, אצלינו בארץ הקור הוא "קור רטוב" אם אתם מבינים למה אני מתכוון,,ומנסיון אפילו הונגרים"אסלים"סובלים מהקור שבארץ,,

orlu

New member
ישראל אני כניראה אצליח להשוות

בין מזגי האויר, אז אדווח לך בתחילת השבוע על בודפשט אם היה ניסבל רטוב או יבש בילוי נעים.

B T1

New member
שרוליק-הצדק איתך לגבי הקור...

היבש והרטוב, אבל במרץ כאשר השלג מפשיר בהונגריה גם הרטיבות וגם הבוץ מאד לא נעימים.

למעלה