שלום לכל הגולשים

itay1010

New member
שלום לכל הגולשים

אני בקרוב ינהל את האתר "www.jennifer-lopez.up.co.il" ראיתי שאתם, הגולשים לא רוצים שיהיה מנהל חדש לאתר, אבל זה לא פיר מצידכם לפסול אותי לפני שנכנסתם לאתר שבקרוב יהיה בהנהלתי, האתר בינתיים לא מוכן, אך בבקשה המשיכו להכנס אליו (כשהוא יהיה מוכן) כמו שנכנסתם לאתר בהנהלת אור. אני מבטיח שהאתר יהיה כמו האתר בהנהלת אור אם לא, טוב יותר. אז אנא, כל מי שמתכוון להמשיך לגלוש באתר שיגיב.

Urban Legend

New member
יש לך עוד הרבה ללמוד...

אתה צריך לעבור הרבה(מאוד) שיעורים אצל אור בכדי להבין מה זה לנהל אתר ברמה כזאת.... בהצלחה!!

לאיתי.....המנהל לעתיד...../images/Emo6.gif

שלום לום!
אני מאוד מקווה שתנהל את האתר בהצלחה אני לא חושבת שאף אחד פוסל אותך פשוט אנחנו רגילים לאותה הנהלה, ומקווים שהאתר ימשעך להיות מהנה כמו שהיה קודם... אני מקווה שהאתר אהיה מוכן בקרוב, כי אני מתגעגעת! ו.......המון הצלחה בהנהלה((:)

Urban Legend

New member
אתה לא...

ניהלת פעם אתר שקראו לו ITAY-JLO עם מן עיצוב כתום כזה? אני חייב להגיד שהאתר הזה היה קקה... בזמן שהאתר של אור הודיע על יציאת דיסק חדש האתר שלך עדיין היה תקוע בגל שמועות ה-ר-א-ש-ו-ן שג´ן בהריון...אני מקווה שתצליח לא להרוס את האתר הזה... ב-ה-צ-ל-ח-ה

itay1010

New member
לאיזה אתר את מתכוונת?

אה,נזכרתי, אם ל"jlo.up.co.il" אז, כן ניהלתי אותו. הוא לא מעודכן כי כבר מזמן הפסקתי לעדכן אותו.

Urban Legend

New member
אני מתכוון!!!!!

למה נראה לכם שאני בת? הניק ניים שלי לא קשור אפילו לבנות!!!! מה הקשר אני בן!!!

Urban Legend

New member
נו יאללה מתי האתר נפתח?

אני לא מתכוון לחטט אבל...בכמה קנית את האתר?

itay1010

New member
שימו לב!

לכולם, העיצוב החדש של האתר יראה ככה:(ראו קובץ מצורף) מה דעתכם?

dor302

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא אני מתחנן אל תהרוס את האתר אנא תשאיר אותו כמו שאור שם אותו כי אנחנו אוהבים אותו אני מתחנהן אור תעזור לי רק שלא ישנה את האתר כי מה שהוא עשה הוא כיער אותו הכי גרוע בבקשה אל תשנה את העיצוב הוא היה הכי טוב!!!! תקח לתשומת ליבך

roimc

New member
צעקני פירושו

אל תשתמש בכתום - זה עושה מגעיל בעיניים, וגם אל תשתמש בתמונה ענקית כזו. וגם התמונה לא באיכות משהו... צריך משהו בגוונים יותר רגועים. העיצוב עצמו גס יחסית.

itay1010

New member
אוקיי

תודע על התגובות האתר ישאר בעיצובו הרגיל בגלל בקשתכם, אבל אני יכניס בו שינוי קל.

מאוד יפה

אבל יותר מדי כתום.... ממש יותר מדי תחשוב על עוד צבעים.... יש לך את כל צבעי הקשת לשירותך

Urban Legend

New member
יפה אבל....

מאוד דומה לאתר הדוחה שניהלת בעבר תחדש!!! ומבזק חדשות: כתום זה מגעיל!!!!

למעלה