שלום לכל הג´גלרים.

Dana R

New member
שלום לכל הג´גלרים.

זאת ההודעה הראשונה שלי כאן. אני אתחיל אותה בוידוי ברשותכם! אני לא ג´גלרית!!! גם אין לי את הקואורדינציה הבסיסית בשביל זה לצערי. אבל פעם בעבר היה לי שגעון לזה והצלחתי אחרי הרבה הרבה אימונים לג´גלג (ככה אומרים את זה?) שלושה כדורים בו זמנית. השאלה אם אי פעם אני אצליח "לעשות" ארבעה כדורים בו זמנית אם אתאמן ממש קשה - בלי מורה ובלי ספרים. תגובות יתקבלו בברכה בתנאי שלא תנסו לייאש אותי בכוונה. בתודה, דנה

בטח שתצליחי!

לא נוותר על עוד ג´אגלר(חרוז, שמתם לב?) עם הרבה אימונים עוד תגיעי. האם את עושה עוד שוג ג´אגלינג,ואגב קוראים לזה לפעמים לשחק, לפעמים לדוול(דוויל סטיקס), לפעמים לג´גלנג(!).

macman

New member
אפרופו 4 כדורים

לא ניסיתי, אבל מסימולטור ומהסבר של מומחים, 4 כדורים קל יותר מ-3, כי יש בעצם שתי ידיים שעובדות כל אחת על שני כדורים בודדים... אין החלפה בין הידיים ובין הכדורים, קרי: כל יד ושני הכדורים שלה... נסי ותווכחי... עודד.

alonerez

New member
4 כדורים

כשתנסה תבין שטעית !
4 כדורים בשתי ידיים = 2 כדורים בכל יד 3 כדורים בשתי ידיים = כדור וחצי בכל יד לא משנה שלא מחליפים בין הידיים, זה עדיין יותר קשה. החיים יותר קשים מסימולטור ... לא במקרה כולם מתחילים מ-3 כדורים ורק אח"כ עוברים ל-4. אלון

macman

New member
אני אשיג עוד כדור ו...

אנסה ואספר לכם מה אני חושב על זה... אני עדיין לומד את נושא הג´אגלינג בכדורים כדי לשלב את זה עם הנסיעה על החד-אופן... אני אספר לכם מה הרשמים שלי מ-4 כדורים בקרוב...

alonerez

New member
עוד כדור ../images/Emo50.gif

בהצלחה ! כדורים זה לא גלגלים
אלון

alonerez

New member
אימון

אם תתאמני קשה ולא תתיאשי סביר מאוד שגם תצליחי. לא חייבים מורה (למרות שזה יכול לעזור), ולא ספרים. יש היום סימולטורים מצוינים באינטרנט. רק אל תתיאשי , והכי חשוב תהני. אלון

thedrs

New member
קישור לג´אגלינג עם 4 כדורים ../images/Emo180.gif

אהלן, אני מחפש קישור לאתר שמסביר בצורה טובה עם אנימציה או סרט איך מג´אנגלינג עם 4 כדורים - אבל אני לא רוצה לעשות סיבובים של 2 כדורים בכל יד (זה אני די מצליח כבר) - אני מחפש לעשות עם 4 בקאסקדינג casscading באופן דומה למה שעושים עם 3 בצורה הקלאסית. מישהו מכיר ?
?

alonerez

New member
4 כדורים ../images/Emo180.gif

שני אתרים שיש בהם סימולטורים שכוללים גם 4 כדורים. שניהם מופיעים בקישורים ... יש תרגילים ל-4 כדורים. אלון

Segev Shilton

New member
4 כדורים בקסקיידינג זה 4 במבנה של 5

ברגע שתנסה לעשות 4 כדורים ולהצליב אותם כמו בקסקייד 3 תרגיש שיש לך חור של זמן במבנה

Segev Shilton

New member
אני חושב שכל מי שרוצה

ומתאמן יכול לעשות ג´גלינג אם הצלחת 3 כדורים ולפי מה שהבנתי זה היה דיי מהר אני לא חושב שתיהיה לך בעיה לעשות ג´גלינג עם 4 כדורים ועם הרבה אימון אפילו 5

Dana R

New member
תודה רבה לכל המשיבים!

אם אני אסתדר עם ארבעה כדורים כמו שאני מסתדרת עם מערכת הפורומים - לצערי אני לא אגיע רחוק. בכל אופן תודה רבה על העזרה והיחס. להצטרף למשפחת הג´גלרים זה אולי קצת מוגזם (הקורדינציה... הגיל... וכו´), אבל להצליח עם ארבעה כדורים זה אולי יבוא פעם. כמובן שאם אני אצליח אני אעדכן אתכם! לפחות את זה אני חייבת לכם... בתודה, דנה

למעלה