שלום לכל הבנות

רחל68

New member
שלום לכל הבנות

אני עכשיו בתחילת הריון בשבוע ה-12 ויש לי בעיה עם בגדים. הייתי רוצה לדעת אם מישהי יודעת איפה אפשר להשיג בגדי הריון יד שנייה פשוט אני מאד מוגבלת בתקציב והכל מאד יקר.

sexy nine

New member
נסי את שרון ודלית

הן נמצאות ביפו ומעבר לבגדי הריון שיש אצלן מידי פעם, יש גם מוצרי תינוקות ועוד ממש בזול. את גם מוזמנת להתקשר אלינו לחנות 03-6761514 וננסה לעזור ממה שיש לנו בעודפים.

sexy nine

New member
אה ויש כמובן את שרון שיאצו

שנמצאת בחיפה וכותבת בפורום הריון ולידה תמיכה. יש לה בגדי הריון מיד שניה למסירה, שלחי לה מסר והיא תשמח לעזור.

תיתי62

New member
בגדי הריון יד שניה

הי רחל, לא יודעת כמה את ניידת ומהיכן את בכל אופן יש חנות מדהימה במושב עין ורד לבגדי נשים יד שניה. בהריון האחרון שלי קניתי רק שם. ש לה בגדי הריון (אבל הכמויות והגדלים משתנים כל הזמן). מה שאני עשיתי זה שילובים של כל מיני דגמים וסוגים גם מבגדים רגילים. החנות עמוסה בפריטים מצב מצויין. אני ממש ממליצה. תחפשי באינטרנט בבגדי הריון יד שניה. תמצאי שם עוד כמה חנויות שאולי קרובות אליך יותר.

sexy nine

New member
יש גם בקיבוץ אפיקים

אבל לפי השאלה על יפו אני מבינה שאת כנראה מאזור המרכז.

pitzi35

New member
השוק בראש העין

אני לא יודעת מה המחירים של יד שנייה, אבל בשוק בראש העין יש דוכן של עודפים של בגדי הריון של חברות כמו אריסטו שמט, קווינסי, רמי לי וכו'. מכנסיים עולים ברובם 60 והיותר פנסי עולים 70, חולצות עולות בסביבות 30. למרות שאני לא מצאתי שם שום חולצה שאהבתי (אבל אני עדיין אם החולצות שלי בתחילת שמיני, אז לא ממש התאמצתי), אבל קניתי מהם מלא מכנסיים בתחילת שלישי והן מחזיקות יופי עד עכשיו, ונראה לי שאני כבר אסגור איתן את ההריון. חולצות את יכולה גם לקנות בחנויות רגילות או בשוק (השוק של ראש העין מעולה גם בזה, כל מיני דוכנים של עודפים של פוקס וכו', אני קניתי כל מיני סוודרים עם ריצרץ וזה מה שלבשתי כל החורף, במילא היה לי חם רוב הזמן), ובכלל השנה האופנה בעדנו.

למעלה