שלום לכל הבנות.

חופית 4

New member
תעזרו לי לפענח...

אתמול היתה ההחזרה. קיבלתי מכתב שיחרור שבו רשום... הוזרקו 4 הופרו 2 התחלקו 2 הוחזרו 2 מספר תאים 4 סה"כ שאבו 6 מה הכוונה במכתב זה ? יש מצב שאפשר להיקלט בהפריה ראשונה במצב שהזרע גבולי. אצלי הכל בסדר. אני הבנתי שסיכוי קטן שבראשון ניקלטים. זה נכון? אשמח לקבל תשובות מעודדות. חופית

חופית נשאבו לך

6 ביציות מתוכם הופרו 4 שמתוכם הוחזרו לך 2, ו 2 החלוקה שלהם היא כרגע 4 תאים כל אחד. בקשר לאחוזי הצלחה אני לא יודעת להגיד לך אבל מקוה שבשבילך 100% אצלך. אני מקווה שקראתי את מה שכתבת נכון

dvoriz

New member
למה סיכוי קטן?

לעניות דעתי, העיקר שיש עוברים מה זה משנה איזה הפרייה זאת? העוברים המקסימים שלך לא יודעים באיזה הפרייה את. שיהיה לך המון הצלחה, ותבשרי לנו עוד שבועיים בשורות טובות!

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif חופית, משום מה את מתעלמת ממני

ביקשתי ממך מספר פעמים לשרשר. הודעתי לך ששלחתי לך מסר מפורט ולא הגבת. מאחר ולא התייחסת למסר אביא אותו כאן ככתבו וכלשונו: "במשך השבוע האחרון פנינו אליך מספר פעמים וניסינו להסביר לך את חוקי הפורום. אחד הכללים שאנחנו מקפידים עליהם זה לא לפתוח יותר מהודעה חדשה אחת כל שלושה ימים.קוראים לזה לשרשר, והנה ההודעות בהן ביקשנו אותך לשרשר. הודעה ראשונה-(תלחצי ותקראי בבקשה) הודעה שניה-(תלחצי ותקראי בבקשה) הודעה שלישית-(תלחצי ותקראי בבקשה). עכשיו תלחצי בבקשה על הקישור שמצורף בתחתית ההודעה "מה זה לשרשר?" זה הסבר מפורט למושג שרשור. בכל פעם שאת פותחת הודעה חדשה, אני נאלצת באופן ידני לחבר אותה להודעה ישנה שלך. גם פונג וגם אני פנינו אליך וביקשנו שתפסיקי עם זה. אני מקוה שאת ממשיכה רק בגלל שלא הבנת, ולא בגלל שאת מצפצפת. בכל מקרה, אני מודיעה לך שאם תמשיכי לפתוח הודעות חדשות, במקום לכתוב אותן בתור תגובות להודעות שלך מהיום הקודם, אני אאלץ למחוק לך את ההודעה כי זה מתחיל להמאס עלי. הרי את היית זאת שהתלוננת בגסות על כך שההודעה שלך נדחפה אחורה. נועם ~שבהחלט נמאס לה~

i p e r e t z

New member
אני יודעת שאוביטרל לוקחים אחד אבל

ליתר בטחון תשאלי את הרופא שלך אם אני לא טועה אמפולה אחת של אוביטרל זה מקביל לשתי אמפולות של כוריגון. ענבל

עמית@

New member
יכול להיות שהוא טעה בהסח הדעת?

בגלל הכוריגון וכו'? כדאי לברר, בדרך כלל נותנים אמפולה אחת.

../images/Emo127.gifההודעה של אלכסנדרה למטה

מתייחסת להנחיות חדשות בשיבא ללקיחת שתי אמפולות כי גילו שאחת לא מספיקה

../images/Emo127.gifההודעה של אלכסנדרה למטה

מתייחסת להנחיות חדשות בשיבא ללקיחת שתי אמפולות כי גילו שאחת לא מספיקה ." אגב, בתה"ש הודיעו לכולם שבאופן גורף הם מעלים את המינון של האוביטרל ל- 2 אמפ' במקום אחד בגלל שהמינון של 1 אמפ' נמוך מדי.."

עמית@

New member
מעניין, פרופ' זיידמן אמר במפורש

שאם נותנים לכן אמפולה אחת, זו כנראה טעות.. מעניין. צריך לבדוק את זה.

דנה אא

New member
אמפולה אחת של אוביטרל היא כמו

שלשת רבעי שתי אמפולות של כוריגון. כוריגון שתי אמפולות 10,000 ל7500 יחידות באוביטרל.

דנה אא

New member
את הנתונים האלה לגבי אוביטרל

ידעתי מלכתחילה , ואפילו פירסמתי את זה בפורום לפני מספר חודשים.

אוביטרל - 2 אמפ' - שינוי גורף

דיברתי עם האחות בתה"ש והיא אמרה ששינו לכולם את מינון האוביטרל ל- 2 אמפ' במקום 1 מאחר והמינון של 1 היה נמוך מדי. באחריות.

למעלה