שלום לכל הבנות.

חופית 4

New member
שלום לכל הבנות.

היום היתה לי ההחזרה זה לא היה נורא בכלל, פחות מלחיץ מהשאיבה. בקיצור שאבו לי שש והחזירו לי שתיים. מה עשו עם הארבע הנותריים, בדף רשום הוקצו 4 למה הכוונה? הרופא אמר שזה בסדר 2 . עכשיו אני צריכה לחכות 14 יום עד הבדיקת דם. אני צריכה להכניס לנרתיק כל יום תשע כדורים אוטרגסטן. וליבלוע כל יום כדור אסטרופן פורטה. עד 14 יום, כולל היום ה-14 או שלא? ומתי אני מגיעה אליהם לעשות תבדיקת דם ביום ה-14? אשמח לקבל תשובה מעודדת מהבנות. תודה חופית.

dvoriz

New member
שלום חופית

לי לא הייתה בעייה של עודף עוברים ולכן אני לא יודעת, נראה לי שאם יש עודף עוברים, והם טובים אז מקפיאים אותם. אולי הקפיאו לך אותם. את הכדורים לוקחים עד שבוע 12 של ההריון, אמרו לך לקחת 14 יום מכיוון שאז יש בדיקת בטא, אם התשובה חיובית , את ממשיכה עם הכדורים. אז שיהיה המון בהצלחה!!! ושתהיה בטא חיובית!!!

חופית 4

New member
שאלה

שלום לבנות יש לי שאלה אני אחרי החזרה וקיבלתי כדורים בשם אוטרגסטן להכניס כל יום 9 כדורים לנרתיק. התחלתי להכניס אותם וברגע שאני עושה פיפי אני רואה את החתיכות של הכדור כאילו הוא נמס זה בסדר? תעזרו לי בבקשה תודה חופית.

i p e r e t z

New member
מתוקה זה בסדר../images/Emo9.gif

חלק מה"פנינים" האלה-ככה זה נקרא יוצאים שאת מתפנה בשירותים. אבל חלק כן מגיע למקום הנכון
. בהצלחה ענבל

עינת ב6

New member
הי חופית../images/Emo20.gif

כן.. כן... מוכר... תחתוניות הופכות למצרך מאוד נחוץ במהלך הזמן הזה...
אבל אין לך מה לדאוג... שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!

חופית 4

New member
שאלה

היי לכל הבנות.... אתמול עברתי החזרת עוברים הרופא המליץ לנוח כמה ימים. היום אני צריכה לחזור לעבודה זה בסדר? הכוונה לנוח זה פשוט לא לעשות כלום? אתמול לא הגעתי לעבודה הבוסית שלי עשתה לי פוזות חבל על הזמן. מה אני יכולה לעשות תעזרו לי בבקשה תודה חופית.

dvoriz

New member
תתקשרי שאת חולה

תתקשרי שאת חולה: כואב לך הראש ויש לך כאבי בטן(זה לא שקר). היא לא תוכל לעשות פרצופים , אם יש לך סיבה טובה לא לבוא. אבל בכל זאת את רוצה ללכת, תלכי, העובר לא יפול לך מהבטן. בהצלחה!!!

פּוֹנְג

New member
את הכדור (פנינים בלשון הפורום)

ממשיכים להחדיר לנרתיק עד תשובת הבטא. מפסיקים רק אם התשובה היא שלילית. כמו כן, הכדור הזה נמס, והגיוני שיהיו לך שאריות ממנו. אבל אין לך מה לדאוג, מה שאת רואה זו רק המעטפת החיצונית של הכדור, החומר הפעיל נספג בגוף מהר מאד.

דנה אא

New member
שאלה - אם החומר הפעיל נספג בגוף מהר

מאוד, האם ניתן לעשות שטיפה של הנרתיק נניח לאחר שעתיים?

פּוֹנְג

New member
שטיפה לנרתיק לא מומלץ לעשות יותר מד

פעמיםבכל מקרה (ויש אף שלא ממליצים בכלל). ובטח ובטח לא כמה פעמים ביום על מנת לנקות את הג'יפה של הפנינים. ועוד יותר בטח ובטח בתקופה הרגישה של הריון צעיר, השטיפות האלו והחומרים שיש בהם, לכי תדעי. אם כבר אז לעשות שטיפה טבעית בלבד (יוגורט ביו, או חומץ תפוחים, לפי התחושות שלך) אלא אם יש לך איזו שהיא פטריה מהכדורים האלו, מה שיכול להיות.

ל א ו

New member
מעבר לזה שצריך לשמור על רמת

חומציות מסויימת בנרתיק ושטיפות , אפילו מים וסבון , יכולות להזיק!

דנה אא

New member
../images/Emo20.gif ואני מסתכלת היום במראה

ופתאום אני נראית טוב. בימים האחרונים נראיתי זוועה. חיוורת כזאת. האם זה בגלל שהפסקתי עם האוטרוגסטן? או אולי בגלל האוננות . בציפייה לבדיקת הבטא חששתי לאונן כמה שבא לי. וסליחה אם זה פוגע במישהי שאני מדברת באופן ישיר על הכל, אבל גם זה חלק מהחיים.

בוליקי

New member
כייף לקרוא שאת מדברת

על עצמך בסלחנות ואהבה, אחרי הגיצים שהתזת לאחרונה. אני חושבת שאת נראית יותר טוב כי עברת את הגל הגדול של הדכאון וראית שגם אחרי כל זה, השמש זורחת בבוקר ויש לך עוד סיבות לחייך (אוננות, למשל?) בתור פולניה זה מתבקש שאני אגיד
: "אמרנו לך!"

דנה אא

New member
מצטערת לקלקל

בוליקי חמודה , תודה אבל היום הייתי עם כזאת תחושת דכאון ורייקנות ובכיתי
כל היום , אפילו ברחובות ועכשיו אני נורא עצובה וכל התוכן של ההודעה של מה יהיה חוזר אלי ואין נחמה , לא בבן זוג, לא בקריירה ולא בשום דבר כמעט עצובבבבבב

חופית 4

New member
שאלה

שלום לכולם... יש מצב להיקלט בivf ראשון עם בעית זרע גבולי? ואצלי הכל בסדר. יש מישהיא שניקלטה בראשון? אני הבנתי שסיכוי קטן להיקלט בראשון. זה נכון? אשמח לקבל תשובות מעודדות. תודה חופית.

פּוֹנְג

New member
בוודאי שיש מצב להקלט בראשון.

הזרע אולי הוא גבולי, אבל ברגע שיש הפריות העובדה שהזרע הוא גבולי מקבלת פרופרציה אחרת.

עינת ב6

New member
חופית...../images/Emo142.gif

אני יכולה לומר לך שנקלטתי בראשון... וגם אצלנו לזרע חסרים כמה כנפיים...
אז בטח שיש סיכוי!!!
באשר למכתב שקיבלת ראיתי שכבר ענו לך, אז שיהיה בהצלחה!
ודרך אגב לגבי העב' - לא קיבלת ימי מחלה??? זכותך המלאה לנצל אותם איך שבא לך
והבוסית שלך יכולה לעשות כמה פרצופים שהיא רק תרצה...
ורק עוד כמה מילים ... חמודה, שימי
לעניין השרשורים זה באמת חשוב בכדי שכולן כאן תקבלנה תשובות ושהדברים שהן כתבו לא יידחקו לעמודים אחרים... כל מה שאת צריכה לעשות זה להיכנס להודעה הקודמת שכתבת ולכתוב מה שבא לך ואז היא תקפוץ לראש העמוד... או לכתוב
/
/
/או כל דבר אחר שנראה לך מתאים להודעה שאת רוצה לרשוםולהכניס את זה לשרשור אחר שנראה לך מתאים... וכמובן שמותר לפתוח גם הודעות חדשות כשלא מוצאים שרשור מתאים... אז שוב בהצלחה!

חופית 4

New member
שאלה

בוקר טוב לכולם יש לי שאלה. אני אמורה עכשיו לחכות 14 יום לבדיקת דם,אני שותה את הכדורים אסטרופן. זה גלולות בעיקרון הכוונה אני מסיימת אותם ואמורה לקבל מחזור? הלוואי שלא כן, סתם מסקרן אותי אשמח לקבל תשובה. תודה חופית.

למעלה