שלום לכל האספנים

uri merav

New member
שלום לכל האספנים

למרות שאינני חדש בפורום, אינני משתתף פעיל מסיבות שונות אני אספן ותיק של קופסאות גפרורים מישראל (למעלה מאלף פריטים שונים) וקופסאות סיגריות (כארבעת אלפים פריטים) ברשותי אוספים לא פעילים של בולים מישראל והעולם, מטבעות ושטרות, אוטוגרפים,ועוד אהיה מוכן להחליף או לרכוש מכם פריטים אשר חסרים לי מכיוון שאין ביכולתי לפתוח ולענות על מסרים אישיים (המחשב אינו אישי אלא במקום עבודתי והוא חסום לפעילות זו), ניתן לפנות אלי מעל דפי הפורום,או לאי מייל[email protected] או לטל 067-882274

nissim60

New member
אורי- האם אתה מעונין..

בתויות לקופסאות גפרורים,מברית המועצות של שנות השישים?

hagimarom

New member
מעוניין בקופסאות גפרורים ישנות

שלום אורי, האם יש ברשותך קופסאות גפרורים משנות השיבעים/תחילת השמונים? תודה, חגי

uri merav

New member
קופסאות גפרורים

מעונייו גם מעוניין אני מבין כי אתה אוסף פריטים בנושא ימאות, הערב אבדוק בין הבולים את אלה הקשורים לתחום, ואודיע לך מה מצאתי עבורך האם אתה אוסף גם חתומים וגם חדשים?

uri merav

New member
קופסאות גפרורים - תשובה לנסים

מעונייו גם מעוניין אני מבין כי אתה אוסף פריטים בנושא ימאות, הערב אבדוק בין הבולים את אלה הקשורים לתחום, ואודיע לך מה מצאתי עבורך האם אתה אוסף גם חתומים וגם חדשים?

nissim60

New member
אורי - אני אוסף גם..

חדשים(לא משומשים) וגם חתומים. גם חותמות וגם מעטפות. אם תחפש כמה דפים אחורה תוכל לראות דוגמאות של התויות.

רוזן71

New member
קופסאות גפרורים...

בס"ד. ברשותי מאות (ואולי יותר) קופסאות מהארץ מסוף שנות ה-50 ועד שנות ה-80 כמו"כ כ-200 קופסאות רכות של חברות תעופה ומלונות ברחבי העולם. לפני כמה שבועות מישהו מהפורום ניהל איתי מו"מ על הקופסאות מה שגרם לי לחפשם במחסן ואף למוצאם! (איזה מפוזר אני.
) אולם אז החברים ניתקו מגע. ולכן, לי אין ענין בקופסאות ואשמח להחליפם בספרי ילדים מאוירים עד 48' גח"ט, רוזן.

אורי שלום, גם אני אוספת קופסאות

גפרורים ואשמח לקבל פרטים נוספים על האוסף שלך ועל אפשרויות החלפה. אני אנסה במקביל לברר עבורך על איסוף קופסאות סיגריות.

למעלה