שלום לכל האנשים

yuDa398

New member
שלום לכל האנשים

פעם כתבתי פה אם ניק שונה אז אף אחד בטח לא יזכור אותי אבל עדיין כיף לחזור לכתוב פה. בדיוק נכנסתי לאתר בילבורד להיסטוריה של מצעד האלבומים האמרקאי וראיתי שם את JLP במקום הראשון עם 16 מיליון עותקים!!! (אלבום יהלום) וזה החזיר אותי לנוסטלגיה עתיקת היומין על האלבום המשובח... רציתי לשאול אם אלניס עובדת על אלבום חדש? מזמן לא שמענו דברים חדשים... SCC צא מזמן ודי שכחו ממנה כולם... החלום שלי הוא שהיא תוציא אלבום חדש תותחני שיחזור על ההצלחה של הראשון...

Jagged chaos

New member
אז ככה-

ברוך הבא
, הבנאדם השני שמצטרף היום לפורום
אם זה יעשה לך יותר טוב, 16 מיליון עותקים מכר Jagged בארה"ב בלבד. המכירות הכוללות שלו בכל העולם עומדות על 30 מיליון (שזה גבול המכירות שבאמת הופך אלבום לקלאסיקה מטורפת). זה אבל לא יעשה לך טוב בטח, אלאניס לקחה הפסקה - לא ידוע כמה זמן. כנראה שלא כל כך ארוכה, כי כבר צצו שמועות על זה שהיא שכרה מפיק חדש לאלבום (מייק אליזונדו, הפיק את האחרון של פיונה אפל). היא בטח תקח הפסקה ותתחתן עם ראיין ותטייל קצת בעולם, באופן אופטימי, היא אמרה פעם שהתאבון שלה למוזיקה הוא מטורף, "כל אלבום הוא בערך על 2 יומנים\מסעות שחוויתי, אני כבר עכשיו יש לי 5 יומנים\מסעות..". בקשר לחלום, זה החלום של כולנו, אבל אתה בטוח שאתה רוצה לראות את אלאניס מוריסט מככבת במיינסטרים העולמי ביחד עם קלי קלארקסון, הפוזיקאטס, 50 סנט ואמינם...? לא, כי אלאניס בכמה רמות מעליהם. אלה אם כן תבוא איזו מהפכה רצינית במוזיקה שתעיף לעזעזל את כל החרא שהולך שם ותכניס למיינסטרים מוזיקה יותר רצינית ועמוקה.
. קיצור - ברוך הבא.

yuDa398

New member
ואי תודה על קבלת הפנים

בקשר למכירות אני כבר ידעתי שהיא מכרה את ה-16 רק בארה"ב. הבילבורד מציג נתוני מכירות בארה"ב בלבד... אם המייק הזה הוא זה שהפיק לפיונה את "אקסטראורדינר" אז אני בטוח שהוא יעשה עבודה טובה. מאוד אהבתי את מה שהוא עשה עם השירים האלה... בכלל אני מת על פיונה, מסכנה, מה שהיא עברה עד שהיא הוציאה את האלבום הזה.... והאמת גם אני לא רוצה לראות את אלניס ליד אומנים כל כך מסחריים שאין להם אפילו קצת נשמה במוזיקה שלהם.... נראה לי שאני עוד אחזור לכתוב פה אפילו שאין אלבום חדש ורעננן שאפשר לדבר עליו...

Rוית

New member
אתה יותר ממוזמן להישאר! ../images/Emo13.gif

ומה היה הכינוי הקודם שלך?

למעלה