שלום לכל האמנים!..

שלום לכל האמנים!..

אני חדשה בפורום.. תקראו ותגיבו מה דעתכם? הצעות לתיקון מה אהבתם הכי הרבה? מה מיותר מה לא מובן.. הכל... אם יש שחקנים שחושבים שהם מתאימים לתפקיד תצרו איתי קשר בתיבת המסרים... אני מעוניינת לישם את זה.

New member
תראיייי....תשמעייייי.....תראייייי

קראתי והכל ובאמת שיש לך את חוש הכתיבה וחוש הראייה של איך הדברים ייראו, וכמובן שהתיאור הוא מעולה והכל- אבל! מה, לעזאזל, את רוצה? או רצית? הקטע הזה ממש מעורפל ולא מובן, בלשון המעטה. תני קצת הסברים על מה המטרה שלך בכל הסיפור הזה.

מי אמר שחייבת להיות פואנטה...

כאילו, אני לא מבינה.. מה זה לא יכול להיות קטע קצר שנון ונחמד???

rescue remedy

New member
שלום, תקראי ותגיבי גם לשלי!!

דבר ראשון- אם זה תסריט הוא לא כתוב טוב, אם זה מחזה גם לא משהו.. דבר שני= לא בדיוק הסגנון שלי .. אבל הצלחתי לאהוב.. בהצלחה.. דבר שלישי- למה זה? דבר רביעי- עצם זה שכתבת את זה וסיימת את זה, זו הצלחה! אז אל תקשיבי לאף אחד!

:) ראשית תודה... מקווה שנהנית

דבר ראשון - זה התסריט הראשון שלי. אני אפילו לא יודעת מה זה, אבל אין לי ממש ניסיון... ב - תודה.. מה אהבת במיוחד? ג- זה סתם.. לא משהו מיוחד אני לא לומדת תסריטאות או משהו בסגנון.. פשוט הייתה לי סצינה בראש כבר הרבה זמן והחלטתי לכתוב אותה ואז זה התפתח והוספתי המון דברים.. ד - לדעתי זה יפה. אבל אני לא יודעת האם שווה להמשיך את זה אם זה לא ימצא חן בעיני אף אחד... ודבר אחרון... קראתי כבר את שלך גם הגבתי אם לא שמת לב...

למעלה