אז ככה
יש שתי הפקות שאני עובדת עליהן,
אחת של תכשיטים למעצבת תכשיטים מאוד מאוד מיוחדים, לשם כך אני צריכה למצוא מעצבת בגדים שרוצה גם כן להשתתף והכוונה שלי שכל אחת תשלם למודל קצת כך שהיא לפחות תעשה את ה300 ש"ח ליום צילום.
וכמובן היא תקבל את תמונותיה מודפסות בנוסף.
הפרויקט השני שאני מנסה להרים זה הפקת אופנה ל"נני" אם את מכירה, יש לה חנות בנחלת בנימין, העניין עם נני זה שבעיקרון העיסקה איתה היא עיסקת חליפין הדוגמנית מתנדבת ועבור ההתנדבות היא מקבלת את תמונותיה + תמונות לבקשתה איפה שהיא רוצה מתי שהיא רוצה מתנה ממני.
וכמובן שאני מוכנה להמליץ על הדוגמניות בכל פורום או אתר של התעשייה וכאלה בתמורה.
אני עושה את הפרויקטים האלו גם כן בחינם כי בעולם הצילום כל עוד אין לך דוגמאות גם לא יקחו אותך לעוד דברים אלא אם כן יש לך קשרים (ולי אין, אז אני צריכה לעבוד קשה) עבורי הם חשובים לתיק עבודות.
אז אם אחד מהפרויקטים מעניינים אותך או שניהם, אני כמובן אשמח לשמוע ממך במייל או בטלפון, ולראות תמונות אותן אוכל להעביר הלאה למעצבות.
050-4434477
או
[email protected]
ואם הוא לא עובר (זה קרה לי היום אז אני פרנואידית)
[email protected]
שבוע טוב בינתיים.