שלום לכל האמהות

אמאלניא שלום וחג שמח

הילה התחילה בשבוע שעבר לקבל ברזל, והוא עשה לא עצירות ככה שלא עשתה קקי כבר 4 ימים ביום שלישי הייתי בטיפת חלב ודיברתי עם האחות שמטפלת בה, והיא אמרה לי להפסיק לשבוע ימים את הברזל ולקרות אם הילה תעשה קקי. אתמול באמת הילה עשתה קקי פעם אחת, והיום לא עשתה. והאחות בטיפת חלב אמרה לי לאחר שבוע ימים לחזור לברזל ולראות אם הילה עושה קקי, במידה ולא נצטרך לתת לה גם ברזל וגם רסק של עגבניות. נראה לך נורמלי? הילה מרוב שהיא מתאמצת לעשות קקי נהיה לה אדום מסביב לפי הטבעת של הטוסיק המשחה שאני מורחת לך זהו פאנטן בקופסא עגולה וכחולה. להזכיר הילה משחררת גזים (פוקים).

לי שלום

האחות בטיפת חלב דווקא המליצה על עגבניה מרוסקת, ותאמיני לי שזה עוזר. היום הילה לא עשתה קקי, מחר אתן לה קצת עגבניה מרוסקת. תנסי זאת פעם.

SheeraGSilver

New member
באשר למשחה לטוסיק../images/Emo91.gif

אמאלהילה שלום, אני הייתי בודקת את הטוסיק של הילה מדי פעם, המלצה אישית כיוון שאני גיליתי שארי היה אלרגי לפאנטן וזה עשה לו נקודות לא כמו של אלרגיה אבל זאת היתה אלרגיה כי ברגע שהפסקתי למרוח לו את הפאנטן לקח עוד יום יומיים ונעלמו כל הסימנים והנקודות... חג שמח, מועידים לשמחה חגים זמנים לששון...

שלום לכל האמהות

הילה יונקת בלבד. ושותה מדי פעם מים רתוחים בבקבוק הילה מקבלת ברזל ומזה 3 ימים שהיא לא עשתה קקי, בטן רכה לא סובלת - משחררת גזים (פוקים). איך אפשר לעזור לה לייצר קקי. אנא עיזרו לי? אמא הדאגנית!

שירה שלום

דווקא הפאנטן עוזר לה קצת כשביקרתי אצל הרופא הוא אמר שזה לא כל כך נורא אני מדי פעם ופעם מחליפה לה את המשחה, להילה יש אדום מסביב לפי הטבעת הרופא אמר כך זה לא אלרגיה להילה יש אדום מסביב לפי הטבעת בגלל שלפעמים היא לא עושה כמה ימים קקי, אז אני מרסקת לה עגבניה ונותנת לה את המיץ.

פושקרנה

New member
המון סבלנות

ביתי בת 4 שבועות, היא יונקת ומקבלת פעם ביום בקבוק סימילאק. גם לה יש עצירות והיא עושה קקי אחת ל- 3 ימים ובמשך היום לפעמים צורחת מכאבי בטן. לפי שיחותיי ומניסיון אישי יש לקחת מדחום עם וזלין או קצת שמן זית ולשים להם בטוסיק וזה מעודד אותם לעשות קקי. אפשרות נוספת היא לתת כפית של מיץ עגבניות ואחר חצי שעה יש קקי, אך את מיץ העגבניות אני הייתי נותנת רק בהתייעצות עם רופא. בהצלחה

מאמיm

New member
אל דאגה!../images/Emo101.gif

אין צורך להכנס להיסטריה , את תראי שיהיו תקופות שפתאום היא תעשה קאקי רק כול 3 - 4 ( ויותר ) ימים , תינוקות קטנים לא בהכרח עושים קאקי כול יום , זה לא אומר שהם בעצירות , אם היא יונקת ושותה מים אין בעייה , הסירי דאגה מליבך , תינוקות יונקים ( אפילו אם לוקחים ברזל ) לא סובלים מעצירות! היא תחרבן בסופו של דבר!!!

למעלה