שלום לכל באי-הפורום

שלום לכל באי-הפורום

אתמול התארח ח"כ מודי זנדברג בפורום שינוי. 2 שאלות העלאתי בפניו (כל אחת מהן 3 פעמים), ולא זכיתי למענה. אשמח לשמוע את דעתכם על השאלות הללו, לא ציטוטים ממצע המפלגה, אלא דעות אישיות! 1. אני אמא לסבית המגדלת את 3 ילדיי בשיתוף עם בת זוגי. ברצוני שהיא תאמץ אותם כדי שאם יקרה לי משהו יוכלו להמשיך בחיים דומים ככל האפשר לאלו שיש להם היום. מה דעתך על תמיכה בחוק האימוץ המשווה את זכויות ההומולסביים לאלו של ההטרטסקסואלים? 2. במסגרת תמיכתך בחוק נישואין אזרחיים , האם תתמוך בהרחבתו כך שגם זוגתי ואני נוכל להנשא?

smile2life

New member
לא הבנתי את שאלתך

אל מי היא מופנה? אל ח"כ אליעזר "מודי" זנדברג? כי אם כן הוא שייך לשינוי. אל אחד או אחת מהח"כים שלנו? אל משתתפי הפורום? אנא הסבירי

שאלתי מופנית אישית לכל אחד

ממשתתפי הפורום. אשמח לקבל כמה שיותר תגובות ודעות. (ל"השכלה כללית", סיפרתי לכם על ביקורי העצוב בפורום שינוי...)

smile2life

New member
לו הייתי במקומך

הייתי פונה לח"כ נעמי חזן שתייעץ לי בנושא זה - לנעמי הישגים גדולים בתחום החקיקה למען הזוגיות ההומולסבית ואף - ככל הידוע לי - עומדת מאחורי יוזמה להכרתם של בני זוג הומולסבים לצורך הכרה רשמית בתעודת הזוג על כל המשתמע מכך. ובנימה אישית יותר: אין פסול בגידול ילד או ילדה ע" זוג חד-מיני וברור שכל עוד הקניין הרוחני והדתי בארץ שייך לגורמים תאבי כח ושררה כל נושא החתונה והזוגיות אינו מעוגן כמו שרצוי בחוק כולל חתונות של זוגות חד-מיניים. בהצלחה, מני

למעלה