שלום לכל אוהבי הסדרה או.סי!

a white swan

New member
שלום לכל אוהבי הסדרה או.סי!

אני קוראת את הפורום אבל לא רושמת כמעט אף פעם אבל יש לי שאלה שאני לא מוצאת עליה תשובה באינטרנט- מה המוצא של אותם ריסר?האם יש בה משהו אסייתי?כי היא גם קצת נראית והיא גם מדברת יפנית בסדרה..וחוץ מזה שהיא יודעת גם ספרדית וצרפתית ואולי היו עוד שפות שהיא דיברה בהן שאני לא זוכרת:)... וזה מאוד מסקרן אותי כי היא מדברת את השפות באופן שנראה שוטף בלי מבטא!(עד כמה שאני ראיתי) אז..מה הקטע?מישהו יודע אם זה מההורים שלה או שהיא פשוט למדה את השפות מגיל קטן? חוץ מזה שהיא שחקנית מדהימהה ומתוקה! תודה לכל מי שיענה!!

West Doll

New member
ממ אין לה מוצא מיוחד...

היא נולדה וגדלה בקליפורניה ולא מצאתי שומדבר מיוחד על ההורים שלה. כנראה היא פשוט למדה את השפות לתוכנית ותרגלה עליהם הרבה
וכנראה שהיא שחקנית ממש טובה אם היא הצליחה לשכנע ממש טוב כאילו היא מדברת כבר שנים את השפות...

West Doll

New member
כן, היא מדברת מעולה

אולי היא סתם ידעה את השפה עוד קודם... אתם יודעים, אפילו כאן בארץ יש בתי ספר שעושים 5 יחידות בצרפתית וממש לא בעיה ללמוד ואם אוהבים שפה מסויימת תמיד אפשר ללמוד.. כמו שקרה כאן בארץ עם כל הטלנובלות
פתאום כולם התחילו לדבר ספרדית

hagayx

New member
כן אבל

יש הבדל בין ללמוד ולדעת צרפתית..מלדבר במבטא המיוחד הזה שאף אחד שהוא לא צרפתי (חוץ מטיילור) לא מצליח לדבר בו!

זוהר57

New member
אולי הם דובבו אותה

אולי הם דובבו אותה יש לי את הDVDשל העונה הראשונה והשניהויש שם אפשרות שהם ידברו בצרפתית ועוד כמה שפות ופעם שמתי את זה בצרפתית וזה היה נראה כאילו הם ממש דיברו

hagayx

New member
יש שם את האפשרות הזאת

בגלל שבצרפת למשל מדבבים ככה את כל הסדרות אז לקחו את זה משם מתורגם בטח..מעולם לא הבנתי איך אפשר לצפות בסדרה ככה! אבל לא דיבבו את טיילור זה בברור הקול שלה.

זה גם לא אפשרות..!

תפסיקו להיות יותר מטומטמים ממה שאתם רוצים להיות!!! צרפת צריכה קודם לקבל את הפרק בשביל לדובב אותו...קצת שכל!!!

זוהר57

New member
יכוול להיות שדובבו אותה שם

אמ יכולים לדובבב אותה עוד בארצות הברית זה לא בעיה למצוא משהו שמדבר צרפתית

hagayx

New member
מי אמר שצרפת לא קיבלה עוד את הפרק?

רוב אירופה עוקפים אותנו בפרקים של האוסי.

מה הקשר?!?!

צרפת צריכה את הפרק מצולם!!! כדי לדבב את מה שטיילור אומרת....ותאמין לי שצרפת מקבלת את הפרקים אחרי ארה"ב

זוהר57

New member
כנסו!!

ברור שצרפת מקבלת את הפרקים אחרי ארצות הברית אבל בכלל למה נראה לכם שהם הביאו את הפרק לצרפת יש מספיק אנשים בארצות הברית שיודעים לדבר צרפתית וחוץ מי זה בטוח יש לזה איזה תוכנה כזאת שיכולה לדובב לשפות אחרות או משה כזה

hagayx

New member
כל מה שאמרת עכשיו לא קשור../images/Emo178.gif

ברור שצרפת מקבלת את הפרקים אחרי ארה"ב ואז היא מדובבת את זה לצרפתית כמו שהיא עושה עם כל סדרה, אני לא מאמין שארה"ב דובבה את כל הסדרה לצרפתית רק בשביל שיהיה את זה בדיוידי , היא פשוט לקחה את הפרקים המדובבים מצרפת.

West Doll

New member
למה שידובבו לצרפתית???

מה, שזה מגיע לפה מדובבים לעברית? מה שאתם אומרים פשוט לא הגיוני ולא נכון! אנחנו מהצד שומעים שהיא מדברת צרפתית מעולה וזה...לכו תדעו כמה טייקים לקחו להגיע לכזאת תוצאה
אתם יודעים, זה לא שמצלמים הכל ביום אחד...מלמדים אותה כמה חודשים לפני.

זוהר57

New member
ול West Doll

בארץ לא מדובבים לעברית רק שמים כתוביות שמישהו תרגםבארץ כמו שעושים לסרטים

זוהר57

New member
ל hagayx

התכוונתי שבצרפת מדובבים את הסדרה לDVD ושטיילר דיברה צרפתית בפרק משהי מארצות הברית דובבה אותה או משהו כזה ולא שהם דיבבו את הסדרה לצרפתית בארצות הברית רק כדי שהיה את זה בDVD

West Doll

New member
לא דיבבו אפחד../images/Emo122.gif

היא פשוט למדה את השפה!! אנשים מה נהיה ממכם?? היא שחקנית!!!! היא אמורה לעשות את זה אמין...פףףף

זוהר57

New member
סתכלו בפנים זה בטוח אחד מהאפשרויות האלה

אוקי לא הבנתם אותי פשוט ככה זה יכול להיות שהם דובבו אותה ולא שזה הגיע לצרפת או משהו קודם פשוט בארצות הברית או שהיא פשוט יודעת צרפתית או שהיא שחקנית טובה והיא למדה איך לומר את המילים ממש טוב לא נראה לי שיש עוד אפשרויות אז זה אחד מאלו

OoPineapplEoO

New member
זה לא אחד מאלו, היא למדה את השפות.../images/Emo185.gif

היא שחקנית, אמורות להיות לה היכולות האלה בתור שחקנית. היא פשוט למדה בשביל הסדרה, שילמו לה על זה. זה לא כל כך קשה, כי היא לא צריכה לדעת לכתוב, היא רק צריכה לדעת להרכיב כמה משפטים בצורה נכונה. שחקנים עושים הרבה בשביל תפקידים- משמינים, מרזים, צובעים את השיער, מעשנים ובין היתר גם לומדים שפות. בסדרה רצינית כמו האו.סי לא ידובבו מישהי. זה הכל.

למעלה