שלום לכלכם!

MStardust

New member
שלום לכלכם!

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לבדוק בו אבל אנסה בכל זאת. קודם כל שלום, אני תלמידה, עולה לכיתה יא. את השנה (י') העברתי במסגרת שנקראת אתגר שבאה ע"מ לתת מענה לנוער שלא הסתדר במערכת החינוך "הקונבנציונאלית", למדתי אמנות, כבר בתחילת השנה החלטתי לחזור ללמוד לבגרות, מה שלא הסתדר עקב דברים קצת יותר טכניים, אז חיכיתי עם זה לסוף השנה (עכשיו..) ומסתבר שמסגרות אינטרניות לא מראות נכונות לקלוט אותי, הפסדתי חומר של שנה שלמה סה"כ, מסגרת לימודים אקסטרנית לא קיימת באיזור שלי, יש מסגרת דומה לזו שהייתי בה השנה רק שבה ניתן ללמוד מקצועות עיוניים, מה שאני לא מעוניינת, (לצאת ממסגרת שלא אהבתי בכדי להכנס לאחרת דומה?) האם ידוע לכם על לימודים לבגרות דרך הבית? עם האינטרנט? או על מסלול כזה דומה? תודה רבה!

אין לי מידע מהימן על בגרויות אבל...

כדאי לנסות בפורומים הבאים: מערכת החינוך פורום מורים פורום לימודים ועוד היה גם פורום לומדים מרחוק אבל אין לי מושג מה עלה בגורלו ויש את המסגרות האקסטרניות למניהן או את תיכון אנקורי שהוא תיכון אינטרני שממוקד על לימודים לבגרויות אבל אלו עולים כסףףףף אני מצרפת לך למטה קישור לשרשור אחר שהיה לנו כאן באותו עניין

MStardust

New member
המ

שלום רב נאוה! קודם תודה רבה, בקשר לאנקורי, אני מעוניינת מאוד ללמוד שם אבל. בקשר לתחום הכלכלי- ישנן מילגות, יאמר לזכות המקום שהוא באמת מאפשר הזדמנות שווה. הבעיתיות היא שאין אנקורי בגליל, לא העליון ולא התחתון וגם לא בגולן. זה אומר שהאנקורי הקרוב ביותר אלי נמצא במרחק של כשעתיים נסיעה, הייתי מוכנה לשעתיים נסיעה אבל זה יוצא בערך 100 שקל ליום. כפי שציינתי, גם אין אקסטרנים שידוע לי עליהם באיזור. לא נשאר לי יותר מדיי חוץ מלומר ניחא..

כן ניתן ללמוד לבגרות דרך האינטרנט

יש אתרים שניתן ללמוד דרכם לבגרות כמו www.2learn.co.il www.eteaher.co.il יש עוד אתרים, כנסי לקישור שאני מצרפת וחפשי שם שיטה נוספרת היא לקנות ספרי בגרויות כמו אלו של אנקורי שנותנים בסיס ועליהם להוסיף חומר מהספריה, חודש וחצי לפני הבגרות לבדוק באתר של משרד החינוך את המיקוד וללמו לפיו. ומה עם חברים יש מי שלומד לבגרות? יכול להיות נחמד ללמוד ביחד. צלמי חומר ותחרשי בהצלחה

ראי מה מצאתי!! כל מה שרצית לדעת

על לימודים מקוונים
בטח יש שם משהו ממה שאת מחפשת

למעלה