שלום לכלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|

שלום לכלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|

אז ככה.... אני חדשה בפורום!!!!! ראיתי את הסדרה, והיא משגעת!!!! אין עליה.... ויש לי כמה שאלות לגבי הסדרה: מישהו אולי יודע מה קורה במשך העונה ה-5?? איך היא מסתיימת??????? מה קורה בסוף העונה ה-4 עם בריאן וגסטין??? מה יקרה עם מל ולינזי????????? חייבת תשובות דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! תודה!!!!!

pika18

New member
תשובות......./images/Emo58.gif

אהההה [ההיתי בטוחה כולם כבר גמרו עם הפרקים האלו] בסוף העונה ה4 בריאן וג'סטין לא ברור מה קורה איתם זה נישאר פתוח.בריאן מבקש מיג'סטין שיעבור לגור איתו ואין תשובה לזה-עונה 5 יגידו ואם את רוצה לדעת מה יהיהי בעונה ה5 והאחרונה [שחצי מימנה כבר ידוע ] תילכי לאתרים של ספויילרים.האתרים הכי טובים לזה ,אלו של yahoo groups הם יודעים הכוללל שמה. ובקשר למלאני ולינדזי הן ניפרדות בסוף העונה ה4 ואם את רוצה לדעת מה יקרה איתן בעונה ה5 כדאי שתילכי לאתרים האלו כי זה המון חומר.אם לא תימצאי אני יכתוב לך הכול..

../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

חיפשתי ולא מצאתי.
זה ממש ממש מבאס!!!! את יכולה בבקשב בבקשה בבקשה לכתוב לי מה יהיה במשך העונה ה-5?????? עד כמה קצר שאת יכולה. אם זה אפשרי... את מצילה אותי...
תודה

vegan girl

New member
זה ברור מה שקורה עם ג'סטין ובריאן

בטוח בטוח בטוח שג'סטין מסכים לגור עם בריאן אני אהיה בשוק אם לא..... אבל... יכול להיות שג'סטין לא יסכים לגור איתו אבל זה יהיה ממש טוויסט.... לא קראתי שום ספוילר.... הכל השערות שלי (אם זה לא היה ברור)

gilriv

New member
../images/Emo58.gif

{לא ידוע לי מה יקרה למערכת יחסים -בראיין ג'סטין אבל בטח יהיה הפתעה ? כי ג'סטין בעונה החדשה {5} הוא ב.הוליבוד כי הוא עשה עם מייקל את הקומיקס ,רייג' ' אז מפרק1 יראו אותו שם {אני חושב ,אבל בסוף זה יגמר טוב מאוד כדברי המפיקים
עוד חודש "הכי גאים שיש בטלוויזיה
בשאווטים ארה'ב בYES+ ביולי 2005

למעלה