שלום לכלום...!

שלום לכלום...!

נכנסתי לפורום והצצתי עליכם... ממש אהבתי! והחלטתי להצטרף... אז החלטתי לשתף אתכם באכזבה שהייתה לי... יש לי ידיד ממש ממש טוב, שאנחנו במעיין קשר לא מחייב כזה, הכל מאד מוזר ולא ברור, אין הצהרת רגשות וכוונות ברורות הכל מאד אפל, פה ושם יש הפגנות אהבה ורגשות אך מרוב ביישנות רבה מדיי לטעמי מצדו הכל קורה רק לעיתים... בקיצור חוץ מכל זה, הוא החבר הכי טוב שלי, ממש יודע עלי הכל, תומך, עוזר, תמיד שם בשבילי ויודע את כל סודותיי... לפני כמה ימים הוא עשה לי מעשה שלא חשבתי בחיים שיעשה, היינו בבית של אחד המכרים שלנו והיו שם אנשים שאין לי איתם שום עיניין, שתינו (הייתה מעין מסיבה...) והוא פשוט התחיל לפתוח את הפה, וזרק לי יציאה על משהו שסיפרתי לו, משהו אישי, משהו שהוא לא מעיניניו של אף אחד אחר... בקיצור הוא פשוט גרם לי לחוסר נוחות, עמדתי למות ממש... הסוד הוא לא כזה רציני אבל העיקרון, עכשיו אני מאוכזבת ממנו כל כך, ונסחפת במחשבות מה עוד הוא אמר ואם בכלל הוא אמר וכל מיני מחשבות כאלה... כל הביטחון והאמון נהרס לי.... לא יודעת מה לעשות. אז רבתי איתו, וצעקתי עליו והדגשתי לו עד כמה שגמרנו את כל היחסים שאי פעם היו ביננו ורק אני דיברתי ודיברתי ולא נתתי לו בקושי להחדיר איזו מילה... והוא אמר שהוא מצטער אבל שזה לא כזה נורא ואז עוד יותר התעצבנתי, מה לא נורא?? באמת זה כזה לא רציני, אבל אל תגיד לי את זה, אז עוד יותר התעצבנתי ועוד יותר התאכזבתי.... אז עכשיו אנחנו לא מדברים, לא מתאים לי כל הקטע, חתכתי לגמרי... וקשה לי!!

black ross

New member
היי מתוקה ../images/Emo20.gif

קודם כל ברוך בואך לפורום שלנו
חמודה אני חושבת שהיית צריכה לגלות קצת יותר סובלנות כלפי הידיד שלך
אני יודעת שאת רואה במה שהוא עשה טעות אבל..... כולנו עושים טעויות לא
אני מציעה שתחשבי על זה קצת ו.... תני לבן אדם סיכוי לפחות להסביר את עצמו ... שיהיה לך שבוע טוב מתוקה

למעלה