שלום לכול מי שעובר פה בטעות

hemiitz

New member
שלום לכול מי שעובר פה בטעות

שלום ומבורך - לא עברתי בטעות ../images/Emo24.gif

אהלןן כורדינסה - מטוקפוכון - חיתלוכון באשי ? מה נשמע - חימי זיוון וכול מי שיעבור ולא בטעות
התנצלות קטנטנה הייתי עם שפעת חזקה שמוטטה אותי ודווקא בדיוק שהתחלי בעבודה חדשה
- בעצם חזרתי לעבוד בעבודה של פעם "סיעוד" עכשיו מרגישה טוב יותר - ברוך ה-שם
עוד טיפה ואנחנו אחרי כול הימים של ספירת העומר ונתחיל כאן בשמחות - חתונות - חינה - סהרנה - קולולוווושים שתעבור כבר התקופה הזאת בלי מוזיקה חוץ ברוך השם- הכול בסדר
המשך ערב מבורך אידלוכון כורדייה גורנייה דאללה עזיזה

hadassa13

New member
עמנואלההההההההההההההההההההההההה

אין ממני מאושרת לשמוע שאת חזרת בדיוק היום שלחתי לך מייל עם דמעות לא ידעתי מה קורה איתך אז כנסי שוב למייל אני כותבת לך שבת שלום

תודה רבה לך נשמתי היקרה והאהובה

קראתי את המייל ברוך ה-שם הכול בסדר - פעם למעלה פעם למטה - שבע פעמים יפול צדיק וקם
ואני כאן - לא זזה מהגולן עוד קצת עוד קצת ומחכה לשמוע את השיר שהוצאת - זה הולך להיות השיר הראשון שאני הולכת לשמוע איך שיוצא ל"ג בעומר שבת שלום ומבורכת

ARIE56

New member
בכרויית ל"ג בעומר אנא גייווינך כא זמרתה לווא

מין דונייה דידן בסימתלה רובה ! פהימלך מא כתוולי ? אנא קריבלי תלישנה דני אך אך אך וולית צ'ו כא מחכה מיני !

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אני שמח שעוברים פה בן בטעות ובן אם לו כן ל"ג בעומר מגיע ,אני לא נראה לי שהולך למדורות למרות שכול שנה הייתי כן הולך וגם דואג לעצים לא יודע ירד החשק,ניראה אוליי עוד כן נלך כול מי שחוגג להיזהר מהאש,,,

גם אני שמחה לעבור ולא בטעות

איזה יופי חג ל"ג בעומר - מקשר ומזכיר את מדורות הנוורוז אני ואם יצא ובע"ה אסע מחר למירון - צריכה לקבל תשובה - מקווה שתהיה חיובית

../images/Emo24.gifשלום לכם כורדינסה../images/Emo13.gif

שיהיה לכם שבת שלום ומבורך
דרך אגה שמעתם שהרבנים פסקו לא לעשות מדורות במוצאי שבת מחשש לחילול שבת
כמובן מי שיכול להתאפק עד צאת השבת ולמנגל בשעות מאוחרות זה יהיה טוב
אזזזזזזזזזזזזזזזזזז שיהיה לכם שבת שלום וכמובן ל"ג בעומר שמח

ARIE56

New member
זיוון אני שמעתי משהוא אחר דחיית הל"ג ליום ראש

ון בערב נישמע לי מוזר לא יודע אם נכון הדבר !

ARIE56

New member
חימי צ'ו כא לא בסה אכה בטעות וומני גמר בטעות

אייה לה דוגלנה !מירי טרוסה ולא לא ? תרגום :אף אחד לא כאן בטעות ומי שאומר בטעות משקר אמרתי נכון או לא ?

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כולנו עוברים פה בפורום גם אם יש תנועה או שלא,לפחות יש תגובות למה שכתבתי וזו המטרה,כמובן אנחנו לא בטעות פה.

למעלה