שלום לכול הנימצאים

Master Stav

New member
שלום לכול הנימצאים

האם יהיו פה אנשים שירימו את הכפפה ? האם אנשים יעזו לומר כן פוטרתי וקשה לי עם זה ? האם יהיו פה אנשים שיגידו אני אשמח לעזרה במציאת עבודה ? לפורם פיתרונים ....מבטיח להמשיך ולעקוב ...מקרוב
אגב ... אני עזבתי עבודה לפני 4 חודשים ומאז מחפש אני מומחה שיווק ומיתוג בן 42 עוד מעט תושב השרון .... לא אוהב פירמידות ו/או שיווק רישתי .

Master Stav

New member
שיווק הוא משהו מאד רחב

כעקרון התחלתי כאיש מכירות ועם הזמן קורסים שלקחתי וכמובן המון נסיון בשטח הפכתי לאיש שיווק ומומחה למיתוג התעסקתי במוצרים קטנים - אלקטרוניקה , התעסקתי בפרסום , התעסקתי בהי טק ואפילו בפוליטיקה
בשנים האחרונות בעיקר בתחום הדנטאלי ובתחום ההיטק החל מבנית אתר האינטרנט ותיחזוקו וכלה במרקום בניית אסטרטגיה מיתוגית תוכנית שיווקית והפצה .

eitanp13

New member
תגובה

פיטורים הינם שינוי בהתנהלות שלנו . יש לקחת את השינוי וליצור חלופות חדשות" כל שינוי שהוא , מחייב לקחת את ההגה לידיים . חלק מהאנשים לא למדו איך לנהוג את חייהם . הם למדו שהם רק גרורים של מישהוא אחרו ולא באמת עומדים באופן עצמאי על דעותיהם . מי שנוהג את החיים לטובתו עדיין יכאב ויפחד מהשינוי , אבל יודע גם שאותו שינוי יעצים אותו ."

eitanp13

New member
שלום לכל הנמצאים

המצב הכלכלי שבעקבותיו מפוטרים רבים מאלץ לא מעט אנשים לבצע מהפך בחייהם . מי שפוטר צריך למצוא במהירות עבודה . חלקם יצליחו לצמוח מתוך המשבר , אבל חלקם ישקעו בעבר ולא יהיו מסוגלים להתאים עצמם למציאות החדשה . מה קורה אצליך ?

Master Stav

New member
אני פועל ב2 מישורים

הראשון ממשיךלשלוח קורות חיים לדברים שמעניינים אותי , מודה אני רבה יותר סלקטיבי היום השני , התחלתי במזם חדש בתחום הפרסום באינטרנט , בונה עכישו אתה תכנית העיסקת וביום רביעי יושב עם משקיעים/שותפים אני מאמין באימרה : כאשר ניסגרת דלת זה אומר שנפתחת דלת אחרת

eitanp13

New member
פועל ב2 מישורים

מי שיש לו אמונה בכוחותיו ובעצמו , הוא יעשה את המרחק שבין חייו לחלומו...

למעלה