שלום לכולן

שלום לכולן

לפני שבועיים וחצי בערך הופעתי בחתונה של אחי הקטן והאהוב מאוד. התרגשתי בטירוף, והיה לי בלק אאוט לגבי מה בדיוק היה שם מאז ועד.. אתמול. הגיעו התמונות סופסופ!!! הבאתי לכם לטעום קצת, מקווה שתהנו. בתמונה הראשונה אני מסמנת לאחי - להסתכל לי לעיניים....

תגידו לי אם הגזמתי..

מצד אחד האיכות של התמונה המכווצת מבאסת, ומצד שני אני לא ממש יכולה להפסיק..

tzurtzur

New member
../images/Emo99.gif

רואים, פשוט רואים את ההשפעה החזקה של המורות המדהימות שלך. איזו יציבה, איזו החזקת ידיים והפנים המוארות שלך... יפה יפה יפה!

tzurtzur

New member
בטח בטח../images/Emo13.gif

בהתארגנויות אחרונות לפני יציאה לדרך. שיהיה בהצלחה לפסטיבל ובסימן של עוד!

יפה שכמוך! התמונות מרהיבות ../images/Emo13.gif

כיף לפתוח בוקר עם תמונות כאלה. כן... הגזמת... והלוואי שכל ההגזמות היו כאלה... את יפה, הבגד שלך מקסים, והתמונות עושות חשק לראות אותך רוקדת. שוש

שושוצ

New member
כל הכבוד מירב! ../images/Emo13.gif

באמת יופי של יציבה והידיים פשוט יפיפיות! אני זוכרת שהתרגשת מאוד- אז הנה עשית את זה! ונראה שגם את וגם הקהל נהניתם מכל רגע. הכי חשוב- אח שלך לא ישכח את זה לעולם!
אגב- מאיפה הטופ ההורררססס ??

למירב - את נראית לוהטת, אש

ותמשיכי להפגיז אותנו בתמונות - זה כייף לא רגיל לראות תמונות ולשמוע חוויות טובות - בשביל זה הפורום הזה קיים! שבת שלום תמרה

רזלה

New member
איזה חן ואיזו חינניות../images/Emo68.gif

רואים איך שאת קורנת ורוקדת מאהבה אמיתית, וזה נפלא ויפיפה. אני בטוחה שהקהל מאוד התלהב. וזה אכן עושה חשק לראות אותך רוקדת על אמת!! כל הכבוד וכן ירבו שמחות כאלו. שבת שלום יעל

ווואווו!! תודה לכולן!

הרגע חזרתי מפסטיבל יא סאלם (שהיה הורסססס דרך אגב, פרטים בהמשך כי אני עוד גמורה...) ואיזה כיף לפתוח את הפורום ולקבל כאלה מחמאות... אשמח להעלות עוד תמונות, אני פשוט רוצה למצוא דרך לכווץ אותן באופן כזה שאיכות התמונה לא תיפגע כל כך. מבטיחה בהמשך להעלות עוד תמונות - בשמחה גדולה. החליפה אגב, למי שהתעניינה, היא של מורתי האהובה עד מאוד - תמר בר גיל, לה אני חייבת הרבה תודות. מהכנת הכוריאגרפיות הכי מהממות שיש, דרך הלוואת חליפה וכל האקסוסריז הנלווים, וכלה בעידוד ותמיכה נפשית.. מאחלת לכל אחת מורה שכזו. אז תמר, אם את קוראת במקרה את ההודעה - אני אוהבת אותך מאוד מאוד!!
שבוע טוב לכולם.

למעלה