../images/Emo9.gifטלי יקירתי,כל מילה בסלע../images/Emo140.gif
וברוררר שאינך מטיפה חלילה וגם אם כן,זה ותר,בעיקר לקוטל הבקשה במקרה הזה שלי
אז ככה...מיטה גדולה יש,של אחותה שאחותה ואחיה ישנו בה לפני שנולדה. המיטה נמצאת מול מיטת התינוק שלה וראי אולי בתמונות,רואים אותה איכשהו. לגבי החלק הסנטימנטלי,הקטע הוא שבאמת סגרתי את הבסטה..מספיק לי 3 מופלאים ומקסימים
המיטה שידוע לי ואני רוצה מצד אחד להוציאה, אבל מאידך,המיטה מזכירה לי יש לי כאן עדיין חצי תינוקת
שתהא עבורי התינוקת שלי תמיד..וברגע שאוציא את המיטה,זה יראה שתם שלב התינוקות ובגלל שאני כ"כ נהנתי ממנה בתור תינוקת וננית כעת בתור גדולה,זה קצת מעציב הקטע הזה שזהו,לא יהיו לי יותר תינוקות בבית אלא רק כנכדים בבוא היום..ופה הקֵש..בין היתר וזה כי חבל לי למכור אותה במחיר של גרושים כי זוהי מיטה מעץ מלא והיא שמורה כחדשה ממש וללא סריטה אחת ומצד שני, אני מתה לשמור אותה לנכדים כמזכרת מהדודה הקטנה או אפילו לילדיה שלה..וחבל לי לא לשמור עליה כאשר היא במצב כזה טוב ועוד יפה ואיכותית. העיקר כואב כפי שכתבתי לעיל,אבל גם אלה הדברים מציקים לי..רק הקטע הוא שאין לי היכן לשמור עליה..לבעלי לא איכפת למכור אותה,אבל בעלי לא סנטימנטלי כמוני ולכן אין לו כל בעיה לכך. אני מקווה שיהיה לי היכן לשמור אותה,אולי אצל הוריי אם ימצאו מקום לכך. וכן,אני מבינה שהיא פיל לבן(ויקר-אולי 1500 ש"ח או יותר אפילו).. לגבי הגמילה מלישון עמי,כעת אם היא באמת תישן במיטה הזו,אנ או אחפש חדשה,או שנראה מה אעשה כדי לאבטח אותה שלא תיפול בשינה,אבל זה פרט שולי יחסית לכעת. אגב,גם ילדיי ישנו עמנו המון לילות ולעולם לא אמרתי שלא יישנו עמנו כי אהבתי לת להם את החום הזה ואת הביטחון שזה נתן להם. הרי היא לא תישן איי עד החתונה...לכן זה לא משנה לי..המשנה הוא שאצליח לגבור על למכור את המיטה לפחות למישהי שמבינה עניין וטעם..או שאאחסן היכנשהו..נראה מה הבעל אומר. בכל אופן,אני מקווה זה יעבור בקלות על שינו ואז חדרה יהיה מרווח ביותר..רק זה מה שיגרום לי לחשוב לכיוון הזה
והפעם אני לא בטוחה שאומר ככה כי אני במודע רוצה לשמור אותה..כמו שאני שומרת כמה פריטים מובחרים שלא תופסים מקום,לנכדיי..בעיקר צעצועים יקרים
תודה רבה רבה לך טלי,את נהדרת כרגיל ואין עלייך