שלום לכולן

שלום לכולן

הי אני כאן פעם ראשונה ומקווה למצוא איזה קצה של חוט על מנת לדעת כיצד עליי להמשיך לפעול כדי להגיע לפתרון או הקלה . אני סובלת כבר שנים מכאבים בזמן המחזור ובשנתיים האחרונות יש החמרה . אני חווה עייפות גדולה ונפיחות בבטן בשאר ימי החודש ואני מתחילה לחשוב ( לאחר שוטטות באתר ) שיש קשר בין הדברים . התייעצתי עם רופא הנשים שלי ( ד"ר וולפסון מר"ג ) ולטענתו לפי הסימפטומים שלי אין חשש לאנדו' ... הוא המליץ לי על גלולות ( אינס ) שנלקחות לאורך כל החודש - שלא אמורות להלעים את הכאבים אבל להביא לאיזו הקלה. לצערי טיפולים משלימים לא עזרו לי ( דיקור ורפלקסולוגיה ) ואני די נואשת.... נמאס לי לסבול חצי מהחודש בגלל זה וזה הופך להיות נושא מתסכל ומעייף מאוד... אשמח לתגובה ועצה טובה . תודה מראש ....

שלום לך

אני הייתי מציעה לך להתחיל בבדיקת דם פשוטה הנקראת CA125 את יכולה לבקש אותה מהגיניקולג שלך וגם מרופא המשפחה. בנוסף הייתי מציע לעשות US וגינלי כדי לראות אם רואים ציסטות. ואם תוצאות הבדיקות הללו להזמין תור למרפאת אנדו בתה"ש (טופס 17 מהקופה, או 120 ש"ח במזומן) את יכולה לענות על השאלון שנמצא בטאגליינס שורה כחולה למעלה. תרגישי טוב וברוכה הבאה לביתינו החמים

למעלה