שלום לכולן,

נעמי231

New member
שלום לכולן,

הרבה זמן לא הייתי כאן, אך אני משתדלה להציץ מידי פעם. כחלק מלימודי, יש לי עבודה מעשית עם בת זוג שאני לא מסתדרת איתה. פניתי למורה בבקשה להחליף אותה,והסברתי את הקושי שלי לעבוד איתה המורה בחוסר רגישות התחילה להסביר לי כמה אני חלשה ואני צריכה פרטנרית חזקה. אותי זה לא מעניין אני רוצה לעבוד עם אדם שיש לי איתו תקשורת וארגיש נוח לעבוד עימו מאוד חשוב לי ליהנות מהרגע,גם אם נראה שאני לא התלמידה המצטיינת. מיותר לציין שמאוד נעלבתי,ולצערי חשבתי על זה עד שנרדמתי תמיד שמעתי סיפורים על אנשים שהלכו כנגד כל הסיכויים, על אנשים שזילזלו בהם האם גם לכן זה קרה?אשמח לישמוע.

דגנית

New member
אם אין ברירה לומדים להסתדר ביחד.

מחלקים את העבודה בין שתיכן, כל אחת אחראית על חלק. ומגישים ביחד. לפעמים אין ברירה אלא להתמודד עם מה שיש, ואם אין ברירה.. מוצאים פתרונות להכל. בהצלחה!

מסכימה עם דגנית ../images/Emo45.gif

חלק מן הצמיחה האישית היא לדעת לקבל גם את מה שאנחנו לא אוהבים

מבינה אותך כי אני גם בעבודה

מעשית ואומנם יש לי פרטנרית שאני והיא די ידידות טובות, אבל יש לנו את החילוקי דעות שלנו שנובעים מאופי מאוד שונה וזה משפיע בהחלט. למדתי שפשוט צריך להתפשר, להגיע לנקודת אמצע, לוותר לפעמים כדי שבפעמים אחרות הצד השני גם יוותר. למשל, היא רצתה שנעביר שיעור ביחד ונשתמש בהצגה שנציג ואני ממש לא התחברתי לזה ולא רציתי אז היא פשוט נעזרה בסטודנטית אחרת מהכיתה ששיחקה איתה בהצגה...

תנסי לראות בזה תהליך עבודה

נוספת. כן, זה לא פשוט, אבל הנה קיבלת מתנה לצמיחה אישית. הסיבות שבגינם את לא מסתדרת עם אותה בחורה- טמונות בך. היא הרי משקפת לך דברים בעצמך שאת לא אוהבת. זה הזמן להציף אותם על פני השטח ולהתמודד עם עצמך, דווקא מהמקום של הקושי. ואולי זה המקום להפוך להיות חזקה, או אחת שנתפסת כחזקה. אני אתן לך דוגמא לאדם שהלך כנגד כל הסיכויים, שזילזלו בו והרבה אנשים עדיין מזלזלים בו, ויחד עם זאת, היא אחת הנשים המצליחות והידועות ביותר בארץ- פנינה רוזנבלום. אז בהצלחה לך. יעל

למעלה