שלום לכולן

TTbubu

New member
שלום לכולן

זאת הפעם הראשונה שיש לי אומץ לכתוב בפורום היפה שלכן, זאת כמובן לאחר שאני קוראת אותו ועוקבת אחריו... התחלתי ללמוד לא מזמן ריקודי בטן ואני נהנת מכל רגע! הריקוד הזה בשבילי הוא כמו מדיטציה לאנשים אחרים... אחרי שעיינתי באתרי אינטרנט של רקדניות, גיליתי אתר מעניין שלא הזכרתן אותו, אשמח לשמוע מה דעתכן... שיהיה לכולנו שבוע טוב!!!

י ע ל י ק

New member
ברוכה הבאה טיטיבובו../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

יופי שהצטרפת
שמחתי להכיר עוד אתר. לבנה עשתה מייצג בנושא חבלי לידה וחבלי כביסה וזה הזכיר לי 2 דברים, האחד את ההצגה ששושוצ השתתפה בה "מטרבין" בו יש סצנה של חבל כביסה עליו תלויים סמלים מהווית חיינו, כולם מגואלים בדם ומה שהכי מדהים שבמקרה השיר בייני ובינק המתנגן ברקע הוא בדיוק אותו השיר ששושוצ רוקדת לצליליו בהצגה... הדבר השני הוא החיבור האישי שלי לחבלים. אני מציירת חבלים וכתבתי משהו הקשור למובנים השונים של המילה חבלים בשפה שלנו, וכיצד זה מסמל בעיני את המוטו שלי שבכל דבר רע אפשר למצוא גם את הטוב (מחבלי לידה לחבלי כביסה, מחבל התלייה לחבל הצלה וכד')
יילה עכשיו אני ממהרת לקנטרי שלנו, לחזרות עם אנבל לקראת מופע ערב יום העמצאות
אז ביי לבינתיים

שושוצ

New member
צ'מעי קטע,

נכנסתי לאתר של לבנה ישר מתוך ההודעה של טיטיבובו- (דרך אגב, אני מתה לדעת מה משמעות הכינוי...
)-לפני שקראתי את תגובתך, ומיד תפס את עיני המייצג. לי זה לא הזכיר שום דבר שהזכרת ממטרבין, אם כי חלפה במוחי מחשבת בזק: "וואו, מייצג! גם אני משתתפת במייצג! מעניין איך היא משווקת אותו" (חחח)... איזה קטע??? מה שעשה עלי רושם כביר הם דבריה של לבנה, שהמיצג מתאר שחרור כואב מכבלי העבר, ומעבר אל ביטוי אומנותי ופריחה. זה בדיוק מה שעובר עלי בתקופה האחרונה, וזה אכן תהליך מאוד (מאוד!) כואב. הזדהיתי, בקיצור, אבל זה גם פתאום שם לי דברים בפרופורציה, וקרא להם בשם. תודה לך טיטיבובו על הקישור
, וברוכה הבאה.

י ע ל י ק

New member
גורם לי לחשוב ../images/Emo35.gif

שאולי מה שרואים מכאן לא רואים משם? זתומרת - מה שאני כצופה בקהל ראיתי כנראה השאיר עלי רושם אחר מזה שאת כמשתתפת חשת או שאולי לא ראית במיצג באתר של לבנה בדיוק את התמונה שאני ראיתי? משונה לי שזה לא הזכיר לך שום דבר ממטרבין

שושוצ

New member
שתי האפשרויות נכונות...

אני לא מצליחה לצפות בתמונות מהמייצג, אז רק ראיתי את הכתבה על המייצג. בכלל, אני לא מצליחה לעבור בין התמונות באתר. לחצתי על החץ, לחצתי על התמונות עצמן... נדה!! יש תקלה או שאני עושה משהו לא נכון?

י ע ל י ק

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

כנסי לקישור לחצי על "כניסה" (תנסי עוד פעם כי זה לא עובד בפעם הראשונה) בלוח העליון, מעל שלושת התמונות, בצד שמאל לחצי על "גלריה" (תנסי עוד פעם כי זה לא עובד בפעם הראשונה...
) ואז..... איזה מתח איזו דרמה... נפתחת התמונה שאני ראיתי לרוחב המסך כשבצדה השמאלי מופיע חלון קטן ובו סרטון המלווה במוסיקה רגועה שכזו בהתחלה. ואם תמתיני מספיק זמן, זה יתחלף לשיר ביני וביינכ. זהו עכשיו נראה אותך אומרת לי שזה לא דומה הא?
(סתאאאם, מותר לך גם לא להסכים איתי
) ביי

לבנה8

New member
התמונות של לבנה תוקנו

את צודקת היתה בעים בתמונות ויש פתרון זמני בדקי שוב

יעלולקה מקסימה ../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

אהבתי ונקשרתי בעבותות חבלייך, יקירה.
אני אוהבת את "השפה הזאת", נהנית לדבר אותה, ולעבוד איתה. מעניין אותי לדעת מה כתבת
ומה ציירת
...
תגלי לי, יקירה
שוש

י ע ל י ק

New member
איייזזזההה מותקית אחת ../images/Emo24.gif

אני מנזמן שמתי לב שיש לנו שפה משותפת
אני אשתדל להעלות לפורום ציורים שלי בקרוב, ומה שכתבתי היה בעצם מכתב תודה למקום בו למד הבן שלי לקרוא ואנסה להעלות גם את זה
אם אצליח להבין סוך סוף איך עושים את זה...
ובינתיים

מ-ו-ת-ק-י-ת בעצמך../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בטטטטטטטטטטטטטטטטח
שיש לנו שפה משותפת
מחכה בקוצר רוח לראות את ציורייך
ואשמח לסייע בהעלאת המכתב - אם צריך. בוסות למכביר
וכך הלאה, וכך הלאה...
שוש

י ע ל י ק

New member
תודה ../images/Emo25.gif

אני חושבת שהגיע הזמן שאשב עם בתי ליום הדרכה על תפעול המחשב...איך לפרוק את המצלמה למחשב, איך להעביר תמונה מתיקיית התמונות לפורום, איך לסרוק, איך להעביר טקסט סרוק או מוורד לפורום ועוד... אני קצת קשת תפיסה בתחום הזה (קצת...הרבה
) אבל עוד לא איבדתי תקווה לגמרי

באלאדיה

New member
שלום, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יופי שתפסת אומץ וכתבת, ועוד תרמת לנו אינפורמציה חשובה שהוספתי לרשימת הקישורים שלנו. מדהים אותי לגלות כמה רקדניות יש בארץ שאני עוד לא מכירה. יש כ"כ הרבה! ממש ארץ זבת חלב ושימי

TTbubu

New member
איזה כייף

כייף לקרוא את תגובותיכן החמות!!! גם אני מאוד הושפעתי מהאתר שלה ואני שמחה שאני לא לבד.... כמובן שאמשיך לעקוב אחרי הפורום ואולי אהיה אמיצה שוב :) בברכת שבוע טוב!!!

ליMור

New member
האתר חביב ביותר

אשמח לדעת של מי השיר שמושמע ברקע,,, תודה

TTbubu

New member
תשובה

הי לימור, מצטערת על התשובה המאוחרת. גם אני אוהבת את השיר אך לצערי לא מכירה את שמו, תנסי לפנות ללבנה באימייל, זה נמצא באתר... בברכת שבוע טוב,

../images/Emo140.gif ושלום גם לך TTbubu ../images/Emo141.gif

וברוכה הבאה בצל קורתנו
איזה כינוי מעניין...

ליילה 1

New member
../images/Emo140.gif TTbubu

ברוכה הבאה. ממש לא צריך אומץ
בכדי לכתוב בפורום שלנו, צריך רק לכתוב... וחוץמיזה נהנתי מאוד מהאתר של לבנה היא מצטיירת כאשה רבת גוונים ומענינת

למעלה