שלום לכולן

שלום לכולן

רציתי לדעת איך מתחילים טיפול ברפואנ אלטרנטיבית??? לפי מה שקראתי כאן המון בנות מטופלות המקביל גם ברפואה אלטרנטיבית וזה נשמע לי נורא מענייו. אפשר גם דרך קופת חולים ( אני במכבי) ואיך בוחרים לאיזה תחום מהרפואה האלטרנטיבית לגשת??? חוץ מזה השבוע יש לי 2 בריתות........ נראה לי שאני צריכה מלא אנרגיות חיוביות בכדי לעבור את השבוע בשלום אז שבוע טוב ושקט לכולן שחר

באאבו

New member
רפואה אלטרנטיבית במכבי אפשרית

לגבי מה בדיוק, אני לא כ"כ יודעת. אבל תיכף כל ה"אלטרנטיביות" יענו לך. בהצלחה

סיגל 01

New member
אם את עושה את הטיפולים דרך הקופה

את לא בוחרת לבד. את קובעת תור לרופא ממיין, מספרת לו על הבעיות שלך, והוא מחליט לפי סוג הבעיה. בנושא פוריות, לפי מה שאני הבנתי מהרופא הממיין בקופה שלי, מומלץ שילוב של דיקור עם רפלקסולוגיה.

סיגל 01

New member
ראיתי מיכל

אני לא בטוחה שזה מה שאני מחפשת, אבל בכל מקרה תודה

שחר חדש

New member
הי שחר

מהניסיון שלי - בכל קופת חולים יש מרפאה אלטרנטיבית. אני במכבי, ולכן טופלתי במכבי טבעי. אצלנו יש בעיית זרע (מורפולוגיה) ולכן טופלנו שנינו - אני ואישי היקר. שילבנו רפלקסולוגיה עם דיקור. רפלקסולוגיה עשינו כל שבוע, דיקור - בעלי כל שבוע, אני רק לפני ביוץ (פעם פעמיים בשבוע). אם את חברת מכבי, אוכל לספר לך גם קצת על עלויות, פרוצדורה ועל המטפלים שם. בכל מקרה, אני לא יודעת אם זה קשור או לא - הספירה של בעלי (שהיה טובה גם כך) עלתה מאוד. גם המורפולוגיה עלתה - אבל את העלייה הזו אנחנו רואים כבר הרבה זמן, כך שאני לא יודעת למה לייחס את זה. המחזור שלי הפך סדיר מתמיד (גם קודם הוא היה בסדר, אבל עם קפיצות של פעם בכמה חודשים). אבל יתכן שגם האיקקלומין שאני לוקחת משפיע. אשמח לתת לך עוד מידע אם תצטרכי. בהצלחה.

הי גם שחר../images/Emo39.gif||

אני אשמח לעוד מידע וכן גם אני חברה במכבי כך שאנחנו באותה קופ"ח כל מידע יהיה מצויין וכמובן יתקבל בברכה המון תודה שחר

שחר חדש

New member
הי שוב,

עונה לך מאוחר (נכנסתי רק עכשיו...), וראיתי שכבר נתנו לך הסבר לגבי מכבי טבעי. רק רציתי לספר לך שאם אין לך מכבי מגן (אני לא זוכרת אם יש הבדל בין מגן כסף למגן זהב) לא בטוח שזו אופציה משתלמת. זה עדיין יותר זול מאיכילוב למשל, אבל אני מכירה כאלה שעושות פרטי בפחות כסף. אז נכון - את פונה למכבי טבעי במקום מגורייך, קובעת תור לרופא ממיין (בערך 15, 20 ש"ח אם יש לך מגן. אם אין לך - קצת יותר). סביר שהוא "ימיין" אותך לדיקור ורפלקסולוגיה. טיפול אחד של דיקור או רפלקסולוגיה עולה 120 ש"ח. אם יש לך מגן זהב (אני חושבת שגם כסף) את מקבלת הנחה של 50% - כלומר 60 ש"ח לטיפול. אם את באה בבוקר - עוד 10% הנחה. מגיע לך 16 טיפולים בשנת חברות (שנת חברות מחושבת על פי תאריך הצטרפותך לקופה). על טיפול נוסף הוא במחיר המלא. אני טופלתי בסניף של ב"ב. יש שם מדקרת מצויינת. מאוד רצינית. הגעתי, כאמור, רק בסביבות הביוץ - לחיזוק וקידום התהליך. גם הרפלקסולוגית נהדרת, נחמדה וכייפית. אחרי הטיפול את מרגישה מרחפת. אבל, היא היתה פחות ממוקדת במטרה שלשמה באתי - כלומר, היא עבדה על האיזורים הנכונים, אבל לי הפריע (ואולי זו בעיה שלי), שהיא לא ממש בקיאה בתהליך, במושגים. יתכן שזה לא חשוב - יתכן שה"עבודה" של הרפלקסולוגיה היא כללית יותר. בכל מקרה - ניהנתי. וכפי שכבר סיפרתי קודם - זה כנראה גם עזר קצת. זהו...

מכבי טבעי

הי שחר, התקשרי לסניף מכבי טבעי הקרוב למקום מגוריך. תקבע לך פגישה עם הרופא/ה "הממיין". לאחר שיחה וסדרת שאלות הרופא ימליץ לך על הטיפולים שלדעתו יעזרו. אם יש לך ביטוח מגן זהב את זכאית ל- 16 טיפולים בשנה חברות במחיר מופחת (דוגמא רפלקסולוגיה - 60 ש"ח ל- 45 דקות במקום 115 ש"ח - זה נכון לחודשים האחרונים). בתום שנת חברות תתחדש לך הזכות לעוד 16 טיפולים. במידה ואת צריכה יותר מ- 16 טיפולים בשנת חברות המחיר שיגבו יהיה מחיר מלא. מה שאני לא זוכרת זה כמה ותק צריך להיות לחבר במגן זהב כדי לקבל את ההטבה הזו - בכל סניף מכבי טבעי ישמחו לתת לך את המידע. אני מאיזור חיפה ואני מטופלת בסניף מכבי טבעי בקריות. אם אתה מהאזור אשמח לספק לך מידע נוסף. חוץ מזה - המון
ומצורף משלוח כחות חיוביים כדי שתעברי בשלום את הבריתות (אני התחמקתי מבריתה של אחיין של בעלי בשבת - יש גבול למה שאני יכולתי לעמוד בו באותו יום).

מוסיפה עוד אופציה

יש למדיסין (אחד מביה"ס המובילים בארץ לרפואה סינית) קליניקה בת"א שבה מתנסים הסטודנטים תחת פיקוח של המורים הכי טובים לדיקור, שיאצו, טווינא וצמחי מרפא. הטיפולים יחסית מאוד זולים (כ-55 ש"ח) ולדעתי ממש שווים. שמעתי כבר מלא המלצות. לכל מי שמעוניינת הטלפון של הקליניקה 6091511

למעלה