שלום לכולן

איילת 100

New member
שלום לכולן

היי אני חדשה בענין ולמזלי רק חלקית (מוקד אנדו אחד) שהתגלה לפני שבוע בעבקבות כאבים עזים בבטן התחתונה. זה קצת עבר עכשיו אבל מקרין חזק לאזור הכליה הימנית נשמע סביר?

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הי, ברוכה הבאה. גם אני די חדשה בעניין. גילו לי את האנדו' לפני שנה אבל רק מאז שנכנסתי לפורום (3 חוד') התחלתי לטפל. יש לי גם אנדו' שנחשב קל מאד. מאד מאד נבהלתי כשקראתי את הסיפורים של הנשים שנמצאות פה. זה ממש דיכא אותי. לכן אני נזהרת לא להיות מאד מעורבת. אבל - יש פה המון אינפורמציה ויידע בנושא. בזכות הפורום הלכתי לרופא שמבין עניין, שיניתי תזונה... בהתחלה הרגשתי ממש שמצאתי תשובות לשאלות ושותפות לחוויה נוראית. אבל, אני לא מרגישה ממש שייכת (לא נשואה, לא בטיפולים, אין לי בעיות ממש רציניות. לוקחת גלולות רצוף וזהו כרגע) לכן בעיקר מסתכלת מהצד. מקווה שתמצאי בפורום תשובות לשאלות שלך, ייעוץ ותמיכה

תזונה

היי וברוכה הבאה. הייתי שמחה אם תוכלי לפרט מעט את עניין התזונה. מה שינית, האם יש דברים שאסור לאכול? תודה, והמשיכי לעקוב ולטפל. אכן יש כאן מקרים מאוד קשים, ומאוד מדכא לקרוא, אבל זכרי שלא כל המקרים הם הכי קשים, ויש דרכים להקל ולסבול את זה. בהצלחה.

דיאטה../images/Emo135.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif../images/Emo94.gif

הי, אחת הבנות פה סיפרה שיש לה ספר ובו דיאטה לאנדומטריוזיס. היא סיפרה את העקרונות הבסיסיים. נראה לי שפשוט כדאי לחזור אחורה ולבדוק. יש גם ב"קישורים" למעלה. בהצלחה

ר ו מ י ה

New member
איילת ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אנדו' בהחלט יכול להקרין על הכליה, זה תלוי במיקום שלו. איך אובחנת כסובלת מאנדומטריוזיס?

איילת 100

New member
תודה רומיה

כמו שכתבתי,עוד לא ממש המחלה רק מוקד אחד (בינתיים?:)) סבלתי מכאבים חזקים בבטן התחתונה שהגיעו לפני מחזור בדרך כלל ככה שקישרתי את זה אליו שבוע שעבר הם הגיעו גם בלעדיו אז עלינו על הפושע!:) מה שלומך בימים אלו?

מה זה מוקד אנדו' אחד?

הגדירי, פרטי ונמקי. איפה? מי גילה? באמצעות מה? עשית בדיקת דם? וברוכה הבאה כמובן

איילת 100

New member
כן עשיתי

בדיקות דם היו תקינות האדומטריומה יושבת בשחלה הימנית(המעט מוגדלת כרגע ובמעקב) גילו באולטרסאונד וגינלי בגלל כאבים חזקים נראה לי שהכליה בסדר כי ההקרנות היו לכל הצד הימני כולל הרגל תודה על ההתענינות ותשמרי על הבריאות:)

סדני

New member
לאיילה חשוב מאוד

בתור אחת שגילו לה את האנדו' לפני שנתיים. היו לי גם כאבים בכליה יהסתבר שיש לי מוקד בשלפוחית השתן ואז היה לי בצקת בכליה. אז לכי ותיבדקי ועשי אוטרסאונד כליות

למעלה