שלום לכולן..

Ella032

New member
שלום לכולן..

אני לא כותבת בפורום הזה ואני די מתביישת לכתוב פה כרגע..אבל אני צריכה את העצה שלכן.. אז ככה: הפעם הראשונה שלי הייתה בסופשבוע האחרון שהיה. אני לא מתחרטת עליה לרגע והכל בסדר מבחינת הבן אדם והרגשות. אבל יש בעיה קטנה ואין לי מושג מה זה. כשאני נכנסת לשירותים ועושה פיפי, אז כשאני מסיימת אז כואב לי. אני לא בדיוק יודעת איך לתאר את זה אני פשוט עוצרת וממשיכה כמה פעמים בגלל שכואב עד שאני מסיימת. אבל כעיקרון כשאני אמורה לסיים לעשות אז כואב לי. מישהי נתקלה בדבר כזה? מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש.

Lovable Stray

New member
כן...

בדרך כלל סימן של דלקת במערכת השתן. יכול להיות שזה גם בגלל הפעם הראשונה אבל האפשרות הראשונה יותר סבירה לדעתי, במיוחד עם זה צורב. תשתי הרבה ותפני לרופא, עם תרופה זה עובר מהר מאוד.

Ella032

New member
שכחתי לציין

שקרום הבתולין כנראה לא נקרע כי לא ירד לי דם..

סיון 1 23

New member
או שהוא נקרא קודם לכן.

גם זאת אפשרות. לפעמים הוא נקרע לפני שמקיימים יחסי מין.

אוסנתי9

New member
שימי לב

זה קורה בדרך כלל אם את לא היית מספיק חמה ושיחקתם בחור שלך הרבה עם האיבר שלו זה משפיע תמיד צריך בעדינות ולא חזק עד שאיבר רטוב מאד.. אם את רוצה יותר פרטים תיכנסי אלי

אוסנתי9

New member
שימי לב

זה קורה בדרך כלל אם את לא היית מספיק חמה ושיחקתם בחור שלך הרבה עם האיבר שלו זה משפיע תמיד צריך בעדינות ולא חזק עד שאיבר רטוב מאד.. אם את רוצה יותר פרטים תיכנסי אלי

Ella032

New member
שמעו..

היום, באמצע היום, זה כמעט ולא כאב.. אתם חושבים שאולי הדלקת עברה כי שתיתי הרבה ונכנסתי לשירותים יותר ממה שאני רגילה? או שאולי זו בכלל לא הייתה דלקת אלא רק באמת מהחיכוך או משהו..

היי לך ../images/Emo140.gif

מה שאת מתארת נשמע מאד טבעי. במיוחד אחרי הפעם הראשונה. נשמע כמו תוצאה של החיכוך שאולי לא היה בתוך רטיבות מלאה. זה בהחלט יכול לקרות גם ללא קשר לפעם ראשונה. בכל מקרה, אם זה עדיין ממשיך, אחרי כמה ימים, בדקי עם רופא. אם זה עובר, אז בפעם הבאה פשוט תקפידי שהגוף שלך ואת ממש מוכנים לחדירה, שיש רטיבות, שאת רפויה ופתוחה, שאת רוצה

ארטימיס

New member
כנסי רגע מותק:)

לי זה קורה מדי פעם.. אני לא חושבת שזה קשור לדלקת.. אבל בעצם מי יודע.. זה כאילו שורף לך קצת כזה? כניראה בגלל שהיא היית כל כך רטובה לאורך כל הסקס. לי זה קורה בדרך כלל לקראת הסוף שאני כבר לא הכי רטובה.. זה לא כזה נורא. כואב לך ממש? גם אחרי יום יומיים?

למעלה